Έρχεται το “The Protector”, η πρώτη τούρκικη πρωτότυπη σειρά του Netflix.

2 Οκτωβρίου, 2018

Βιώστε το επικό ταξίδι ενός συνηθισμένου ανθρώπου που ανακαλύπτει το πεπρωμένο του, να γίνει ο ήρωας που προοριζόταν να γίνει. Η σειρά αφηγείται την επική περιπέτεια του Χακάν, ενός νεαρού καταστηματάρχη του οποίου η ζωή έρχεται τα πάνω-κάτω όταν μαθαίνει ότι συνδέεται με μία μυστική, αρχαία τάξη, που έχει αναλάβει την προστασία της Κωνσταντινούπολης.

Στην αρχή της ιστορίας, ο Χακάν δε θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την έννοια του ήρωα – ένας συνηθισμένος άνθρωπος στην πόλη των 15 εκατομμυρίων κατοίκων, όπου η Ανατολή συναντάει τη Δύση και το παρελθόν το παρόν. Πρέπει να μάθει επειγόντως πως η πατρίδα του απειλείται από τους μυστηριώδεις, μυστικούς Αθάνατους, και είναι χρέος του να τους σταματήσει. Πρόκειται για μια αποστολή για την οποία όχι μόνο είναι απροετοίμαστος, αλλά και διστακτικός. Θα εκπληρώσει τελικά το πεπρωμένο του ως ο τελευταίος προστάτης;

Στη σειρά φαντασίας δέκα επεισοδίων πρωταγωνιστεί ο Τσαγατάι Ουλουσόι, καθώς και οι Αϊτσά Αϊτσίν Τουράν, Χαζάρ Έργκιουτσλου, Οκάν Γιαλαμπίκ, Μεχμέτ Κουρτουλούς, Σαϊγκίν Σοϊσάλ και Μπουρτσίν Τερζίογλου.