Διαφανή παγάκια για το ποτο; Μόνο με τα ψυγεία InstaView της LG!

29 Αυγούστου, 2019

Έχετε παρατηρήσει ποτέ πόσο διάφανα και δροσερά μοιάζουν τα παγάκια που δροσίζουν το ποτό μας στα μπαρ; Αν ναι τότε σίγουρα θα έχετε κάνει και τις συγκρίσεις σας με τα παγάκια του ψυγείου στο σπίτι τα οποία είναι αδιαφανή και μοιάζουν «βρώμικα»!
Όχι μην ανησυχείτε, δεν είναι πραγματικά βρώμικα τα παγάκια σας. Οι λόγοι που παίρνουν αυτό το αδιαφανές γαλακτώδες χρώμα είναι πολλοί, από την μέθοδο ψύξης του ψυγείου – που δεν έχει καμία σχέση με τις επαγγελματικές παγομηχανές- έως και τα άλατα και τις παγιδευμένες φυσαλίδες οξυγόνου που μένουν στον πάγο.

 

Η LG φαίνεται να έχει λύσει αυτό το πρόβλημα με τα νέα της Instaview ψυγεία στα οποία έχει τοποθετήσει μηχανισμό ο οποίος μπορεί να φτιάξει 3 σφαίρες διαμέτρου 2 ιντσών κάθε 24 ώρες. Ξέρετε, αυτές τις εντυπωσιακές σφαίρες πάγου που απολαμβάνετε με το ουίσκι σας στα καλά μπαράκια!

Μπορείς να μην είναι πολλά, αλλά 3 ποτήρια ουίσκι την ημέρα είναι λογικό νούμερο και αν θέλετε παραπάνω μάλλον δεν χρειάζεστε ψυγείο αλλά απεξάρτηση από το αλκοόλ.
– Ναι θα μου πείτε, και αν έρθουν φίλοι στο σπίτι τι θα κάνω;
Ηρεμήστε. Τα ψυγεία της LG μπορούν να αποθηκεύσουν έως και 25 παγοσφαίρες οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Τα διαφανή παγάκια εκτός από την «δροσερή» εμφάνιση έχουν και ένα άλλο καλό. Λιώνουν αρκετά πιο αργά από το συμβατικό παγάκι, κάτι που τα κάνει ιδανικά για το ουίσκι και τα κοκτέιλ.

Και τώρα πάμε στο κόστος το οποίο σίγουρα δεν είναι χαμηλό. Άλλωστε σας είπαμε από την αρχή ότι το χαρακτηριστικό αυτό έχουν τα ψυγεία Instaview της LG μην λέτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε.
Το πιο προσιτό ψυγείο με αυτή την παγομηχανή είναι στα 4000 δολάρια, και όχι δεν κοστίζει τόσο γιατί φτιάχνει διαφανή παγάκια. Είναι έτσι και αλλιώς η Mercedes του κόσμου των ψυγείων.

 

LG INSTAVIEW