Η Huawei ετοιμάζει νέο smartphone με μηχανισμό slide out για την selfie κάμερα!

5 Μαρτίου, 2019

Η Honor μπορεί να ανήκει στην Huawei αλλά έχει την δική της ξεχωριστή οντότητα και μια επίσης εντελώς δική της φιλοσοφία. Έτσι στο πρόσφατο παρελθόν την έχουμε δει να τολμάει να παρουσιάσει συσκευές με εναλλακτική σχεδίαση όπως το Magic το οποίο ξεχωρίζει για τον slide μηχανισμό ο οποίος αποκαλύπτει την selfie κάμερα.
Μια πρόσφατη πατέντα που κατέθεσε όμως η Huawei δείχνει ότι σύντομα θα δούμε και κάτι παρόμοιο και από αυτήν όπως βλέπουμε και στο render του LETSGODIGITAL.


Το ενδιαφέρον είναι ότι στην πλάτη υπάρχουν μόνο δύο κάμερες, κάτι που δείχνει ότι το κινητό αυτό δεν θα ανήκει στις σειρές P και Mate. Αυτό ίσως να σημαίνει ότι η Huawei ετοιμάζει μια εντελώς νέα σειρά ή ότι το κινητό αυτό θα ανήκει στην entry level ή την μεσαία κατηγορία τιμής.
Αν λάβουμε υπόψιν τις διαρροές του P30 Lite, το οποίο όπως φαίνεται θα έχει τριπλή κάμερα της Leica ίσως τελικά η Huawei να ετοιμάζει μια γενική επίθεση στις χαμηλότερες κατηγορίες τιμής προσθέτοντας flagship χαρακτηριστικά σε προσιτές συσκευές. Αυτό σίγουρα θα την βοηθήσει να εκτοξεύσει τις πωλήσεις μέσα στο 2019.