Η LG λαμβάνει κορυφαίες διακρίσεις σε εικόνα και ήχο στα βραβεία EISA 2019!

23 Αυγούστου, 2019

Η LG Electronics αναγνωρίστηκε για άλλη μια φορά για τα μοναδικά προϊόντα ψυχαγωγίας από την Ένωση Απεικόνισης και Ήχου (EISA-Expert Imaging and Sound Association), τη μεγαλύτερη παγκοσμίως ομάδα εμπειρογνωμόνων 55 ευρωπαϊκών περιοδικών προερχόμενοι από 29 χώρες. Στα φετινά EISA Awards, τέσσερα προϊόντα της LG – η LG OLED TV (μοντέλο OLED65E9), η LG NanoCell TV (μοντέλο 65SM9000), το LG Soundbar (μοντέλο SL8YG) και το LG XBOOM Go (μοντέλο PK7) – ξεχώρισαν για την εξαιρετική τους απόδοση, το μοναδικό τους σχεδιασμό και το όφελος προς τον καταναλωτή.

Η LG OLED TV AI ThinQ διακρίθηκε με τον τίτλο “EISA BEST PREMIUM OLED TV 2019-2020”, καθιστώντας αυτό το όγδοο συνεχόμενο έτος που μια LG OLED TV κερδίζει την πρώτη θέση σε αυτή την κατηγορία. Νικητής του χρυσού βραβείου ‘iF Design Awards’, νωρίτερα φέτος, η σειρά τηλεοράσεων E 65 ιντσών που τροφοδοτείται από τον δεύτερης γενιάς έξυπνο επεξεργαστή alpha (Alpha) 9 Gen 2 της LG. Το προηγμένο chip προσφέρει αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας και ήχου ενισχυμένη από την τεχνολογία AI, βασισμένη στην αντίθεση και την ακριβή έκφραση χρώματος για την οποία είναι γνωστή η τεχνολογία OLED της LG. Οι κριτές της EISA επαίνεσαν τον άψογο σχεδιασμό της OLED 65E9 που ενσωματώνει διαφανές γυαλί δημιουργώντας τη ψευδαίσθηση μιας οθόνης που “στέκεται” στον αέρα, καθιστώντας την ελκυστική προσθήκη σε οποιοδήποτε χώρο.

Η LG NanoCell TV AI ThinQ απέσπασε τη διάκριση “EISA SMART HOME TV 2019-2020” για την εκπληκτική της εικόνα και ποιότητα ήχου, χάρη στη τεχνολογία NanoCell, το Full Array Local Dimming (FALD) και τον α7 Generation 2 επεξεργαστή της. Η επιτροπή της EISA εντυπωσιάστηκε με την ενισχυμένη εμπειρία χρήσης που προσφέρει, την απόλυτη άνεση που παρέχει η πλατφόρμα της LG AI ThinQ και την εύκολη σύνδεση με το Google Assistant και το Amazon Alexa.

Tο LG Soundbar και το LG XBOOM Go portable speaker, κέρδισαν στις κατηγορίες EISA SOUNDBAR 2019-2020 και EISA MOBILE SPEAKER 2019-2020, αντίστοιχα, για την εξαιρετική τους ποιότητα ήχου, αποτέλεσμα της συνεργασίας της LG με την Meridian, τον φημισμένο Βρετανικό προμηθευτή άριστης ποιότητας ήχου.

«Η αναγνώριση των πρωτοποριακών προϊόντων μας από έναν έμπιστο και αξιοσέβαστο οργανισμό όπως η EISA, μας τιμά ιδιαίτερα» δήλωσε ο κ. Brian Kwon, πρόεδρος της LG Mobile Communications and Home Entertainment. «Θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να επενδύουμε σε πρωτοποριακές τεχνολογίες ώστε να παρέχουμε στους καταναλωτές έξυπνες λύσης οικιακής ψυχαγωγίας που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη».

Οι επισκέπτες της IFA που θα επισκεφτούν το περίπτερο της LG στο Hall 18 του Messe Berlin από τις 6 μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αναγνωρισμένα από την EISA προϊόντα.