Η ZTE παρουσιάζει κινητό με δύο οθόνες και εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε τον λόγο!

19 Σεπτεμβρίου, 2018

Τον Φεβρουάριο στο Mobile Congress της Βαρκελώνης είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά ένα από τα πρώτα κινητά με δύο οθόνες. Ήταν το Axon M της ZTE, και παρά το γεγονός ότι είχε κάποιες «παιδικές ασθένειες» μας έδειξε ότι η Κινεζική εταιρία δεν φοβάται να πειραματιστεί με νέες φόρμες.

Η ZTE λοιπόν ξαναχτυπά με το Nubia Z18S, ένα νέο κινητό με δύο οθόνες, μόνο που αυτή την φορά δεν μιλάμε για αναδιπλούμενες όπως στο Axon M. Το Ζ18S έχει την κλασσική candybar εμφάνιση, μόνο που στην πλάτη του υπάρχει και μια δεύτερη οθόνη. Κάτι σαν το Ρωσικό Yotaphone δηλαδή μόνο που η οθόνη εδώ είναι έγχρωμη.

Είναι αλήθεια ότι δυσκολευόμαστε να βρούμε την πραγματική χρησιμότητα της συσκευής, ενώ από την άλλη μπορούμε να σκεφτούμε διάφορους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να λειτουργήσει το κινητό αυτό.

Βλέπετε το Axon M είχε το προσόν ότι μετατρέπεται σε tablet, ενώ το Yotaphone έχει μια δεύτερη e-ink οθόνη χαμηλής κατανάλωσης ιδανική για διάβασμα βιβλίων. Το Z18S από την άλλη με δύο έγχρωμες οθόνες θα τρώει την μπαταρία για πρωινό, θα είναι αδύνατον να το αφήσετε στο τραπέζι χωρίς να φοβηθείτε μην γρατζουνιστεί ενώ χρειάζεται δύο προστατευτικές ζελατίνες και θήκη….αλήθεια για την θήκη τι κάνεις;

Στο επόμενο Mobile Congress θα έχουμε σίγουρα την δυνατότητα να δούμε από κοντά αυτό το περίεργο τηλέφωνο, και για προσωπική μας χρήση θα περιμένουμε για το πρώτο κινητό με αναδιπλούμενη OLED οθόνη. Εκεί τουλάχιστον βλέπουμε την χρησιμότητα.

 

ΠΗΓΗ