Μεταφέρετε την σαμπάνια σας με στιλ, γιατί αυτό ήταν που έλειπε από την ζωή σας!

17 Μαΐου, 2019

Τα παιδιά μεγάλωσαν, η υγεία σας είναι εξαιρετική, το εργοστάσιο πηγαίνει περίφημα και οι επενδύσεις σας αποδείχτηκαν λίρα εκατό.
Είναι δυνατόν όταν όλα σας πηγαίνουν τόσο καλά να πηγαίνετε με την νέα σας Rolls Royce στα garden party με τις σαμπάνιες μέσα σε ένα απλό και ταπεινό πλαστικό cooler; Απαράδεκτο!
Για αυτό και η Rolls Royce παρουσίασε το Champagne Chest, ένα ψυγειάκια αντάξιο του status και της οικονομικής σας επιφάνειας.

Το Champagne Chest είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα και αλουμίνιο υλικά τα οποία επενδύονται επιπλέον με δέρμα και ξύλο. Ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού και εμφανίζει ένα σετ σαμπάνιας για 4 το οποίο μάλιστα συμπεριλαμβάνει και τις βαμβακερές πετσέτες.
Τα ποτήρια της σαμπάνιας είναι χειροποίητα και έχουν χαραγμένο το μονόγραμμα «RR» ενώ ακόμη και το καπάκι του ψυγείο μετατρέπεται σε δίσκο σερβιρίσματος.


Στις κρυφές θήκες που εμφανίζονται στα πλαϊνά του κουτιού μπορείτε να βάζετε το μπουκάλι της σαμπάνιας το χαβιάρι ή καναπεδάκια.
Ακόμη και αν δεν είστε fan της σαμπάνιας η Rolls Royce προσφέρει και έκδοση ειδικά για χαβιάρι η οποία μπορεί να συντηρήσει 2 δοχεία των 30 γραμμαρίων και κουτάλια από φίλντισι!

Το Champagne Chest μπορεί να γίνει δικό σας έναντι 42.300€ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα καταστήματα της Rolls Royce.
Επίσης να μην ξεχάσουμε ότι η εταιρεία σας δίνει την δυνατότητα να παραγγείλετε το δικό σας Champagne Chest σε οποιοδήποτε χρωματισμό θέλετε ή ακόμη και με τα χαρακτηριστικά της δικής σας Rolls Royce. Αυτό έλειπε…