Νέα σειρά ψυγειοκαταψυκτών V+, Ενεργειακή απόδοση, ευκολία, φρεσκάδα και μεγάλη χωρητικότητα

7 Μαρτίου, 2019

Η LG παρουσιάζει τη νέα σειρά ψυγειοκαταψυκτών V+, οι οποίοι διακρίνονται για τα εύχρηστα και υψηλών προδιαγραφών τεχνικά χαρακτηριστικά , τη μεγάλη χωρητικότητα και τον κομψό τους σχεδιασμό.

Χάρη στο σύστημα ψύξης NatureFRESH, τα μοντέλα της νέας σειράς επιτυγχάνουν ομοιόμορφη ψύξη του εσωτερικού χώρου στο ψυγείο, καθώς ο ψυχρός αέρας κυκλοφορεί με την χρήση πολλαπλών αεραγωγών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την έως και 76% καλύτερη κυκλοφορία του ψυχρού αέρα. Επιπλέον, το LINEARCooling διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ελαχιστοποιώντας τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας έως ± 0,5℃, ενώ το DoorCooling+ παρέχει αρμονική ψύξη έως και 32% ταχύτερη από το συμβατικό σύστημα ψύξης, για τα αντικείμενα που είναι αποθηκευμένα στην πόρτα. Καθώς οι αεραγωγοί στο μπροστινό μέρος του ψυγείου συμβάλλουν στη διατήρηση της θερμοκρασίας, τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα.

Ακόμη, μεταξύ των καινοτόμων χαρακτηριστικών τους είναι το FRESHBalancer, το οποίο εξασφαλίζει τη βέλτιστη υγρασία για τα φρούτα και τα λαχανικά, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει ρυθμιστεί από τον χρήστη, καθώς και το συρτάρι FRESHConverter, που επιτρέπει στον καταναλωτή να διατηρεί σε άριστη κατάσταση τη φρεσκάδα των τροφίμων, είτε πρόκειται για κρέας, ψάρια ή λαχανικά.

H ‘καρδιά’ των ψυγειοκαταψυκτών της LG βρίσκεται στο μοναδικό Inverter Γραμμικό Συμπιεστή, ο οποίος χρησιμοποιεί γραμμική μονάδα εμβόλων, αντί για συμβατική παλινδρομική κίνηση φέρνοντας την επανάσταση στην αγορά της κατηγορίας, καθώς συμβάλλει στη διατήρηση της γεύσης των φρέσκων τροφίμων για μεγαλύτερο διάστημα, μειώνοντας τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και επιτυγχάνοντας έως 32% εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, επιτυγχάνει έως 25% λιγότερο θόρυβο από τον συμβατικό συμπιεστή, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της LG και υποστηρίζεται επίσης από 10ετή εγγύηση, γεγονός που παρέχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Στο κομμάτι της ενεργειακής απόδοσης, τα νέα μοντέλα της LG διαθέτουν ενεργειακή κλάση A+++10%.

Με την εφαρμογή LG SmartThinQ, ο καταναλωτής μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του ψυγείου εξ αποστάσεως μέσω του smartphone του, έτσι ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχθεί μια μεγάλη γκάμα τροφίμων. Τέλος, τα νέα μοντέλα της σειράς διαθέτουν κομψό και μίνιμαλ μεταλλικό σχεδιασμό με πρακτική τετράγωνη λαβή και απαλό panel LED φωτισμό προσδίδοντας στοιχεία πολυτέλειας στην κουζίνα, την καρδιά του σπιτιού.