Προβολέας laser 4K κάτω από τα 4 χιλιάρικα; Μόνο η VAVA μπορεί να το κάνει!

10 Ιανουαρίου, 2019

Η τεχνολογία laser στην προβολή ήταν πάντα το high tech προνόμιο που είχαν οι κινηματογραφικές αίθουσες προβολής. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει αρχίσει η τεχνολογία αυτή να βρίσκει τον δρόμο της και στα σπίτια μας και όπως φαίνεται το 2019 θα είναι το πιο καυτό trend.
Αυτό το επιβεβαίωσαν στην CES 2019 εταιρίες όπως οι LG, Hisense, Optoma και η…Vava! Ναι καλά διαβάσατε, είναι αλήθεια ότι και εμείς αναγκαστήκαμε να googlάρουμε την εταιρία αυτή και έτσι μάθαμε ότι η Vava κυκλοφόρησε τα πρώτα της προϊόντα μόλις το 2015 αλλά έχει αρχίσει να γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία χάρη στις εξαιρετικές της υλοποιήσεις.

Η Vava λοιπόν παρουσίασε έναν 4K laser προβολέα ο οποίος έχει μερικά άκρως ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Πρώτα από όλα είναι short throw κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί με άνεση ακόμη και στους πιο μικρούς χώρους.

Έπειτα μπορεί να δώσει εικόνα 150 ιντσών αλλά και φωτεινότητα που φτάνει τα 2000 ANSI lumens! Θέλετε να ακούσετε και το καλύτερο; Το κόστος του είναι μόλις 3,500 δολάρια κάτι που τον κάνει μια άκρως ενδιαφέρουσα αγορά!
Στα υπόλοιπα specs έχουμε ενσωματωμένο ήχο Harman Kardon DTS-HD με ισχύ 30 watt, λειτουργικό Android ενώ η τεχνολογία laser που χρησιμοποιεί είναι ALPD 3.0 (Advanced Laser Phosphor Display) και DLP chip.