Τα κορυφαία gadgets για την παραλία!

3 Ιουλίου, 2018

Οι περίεργοι που προτιμούν να περνούν τα καλοκαίρια τους σε δροσερά ανήλιαγα βουνά παρακαλούμε να απομακρυνθούν άμεσα από το αφιέρωμα αυτό. Όχι δεν σας διώχνουμε, απλά σας λέμε ότι πιθανότατα θα βρείτε κάτι και για τις δικές σας διακοπές στο αφιέρωμά μας ΕΔΩ.

Η λίστα των απαραίτητων gadgets που ακολουθεί είναι φτιαγμένη για αυτούς που λατρεύουν να ψήνονται με τις ώρες στην αμμουδιά, αλλά για όσους κάθονται στην σκιά αλλά θέλουν να παίρνουν τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου σε μικρές δόσεις.

 

Huawei MediaPad M5


Ψυχαγωγία στην ξαπλώστρα
Είναι εκείνη η μια μιάμιση ώρα που στρώνεις την πετσέτα στην ξαπλώστρα και περιμένεις τον πρώτο καφέ της ημέρας που δεν θέλεις να κάνεις τίποτα απολύτως. Για αυτή την ώρα περιμένεις πως και πως τις διακοπές. Είναι εκεί που θα ρουφήξεις την πρώτη γουλιά καφέ, θα ανοίξεις την φανταστική οθόνη 10,8 ιντσών ανάλυσης 2560×1600 του MediaPad M5 και θα διαβάσεις τα νέα της ημέρας, θα παίξεις το αγαπημένο σου παιχνίδι ή θα δεις το τέλος της ταινίας στο Netflix που δεν πρόλαβες να δεις το προηγούμενο βράδυ γιατί σε πήρε ο ύπνος. Ο επεξεργαστής Kirin 960 θα φροντίσει να κάνεις τα πάντα απροβλημάτιστα, η τεράστια μπαταρία των 7500mAh θα σου προσφέρει φανταστική αυτονομία, ενώ αν βάλεις και ένα πληκτρολόγιο μπορείς να γράψεις και το ημερολόγιο των διακοπών σου.
«Ημέρα διακοπών 3η. Αγαπημένο μου ημερολόγιο, σήμερα ανακάλυψα ότι το αγαπημένο μου gadget για τις διακοπές είναι το νέο tablet της Huawei.».
499€ – consumer.huawei.com

 

 

Rapid Ride


Το ιδιωτικό σας νησί
Σκεφτείτε αυτό το σενάριο. Μόλις έχετε αγοράσει ένα γιγαντιαίο φουσκωτό φλαμίνγκο, πηγαίνετε περήφανος στην παραλία, και βλέπετε μπροστά σας το Rapid Ride! Εκείνη την στιγμή είναι πια ξεκάθαρο ότι αυτό που χρειάζεται η παρέα σας αυτό το καλοκαίρι είναι ένα φουσκωτό νησί, με 4 πολυθρόνες, 4 ποτηροθήκες, 2 θέσεις για φορητά ψυγεία ψύκτες για τα μπυρόνια και 2 ενσωματωμένες θέσεις για mini bar. Πετάς στο κέντρο και ένα φορητό αδιάβροχο ηχείο από το αφιέρωμά μας ΕΔΩ, και γίνεσαι το talk of the town, ή μάλλον of the island!
137,95€ – hellas-tech.gr

 

 

Romoss Sense 6P-20.000mAh


Η ΔΕΗ στην τσέπη σας
Κινητό, laptop, φωτογραφική μηχανή, drone, ηλεκτρονικό τσιγάρο στην τσάντα και ετοιμάζεσαι για free camping; Περαστικά! Μάλλον θα χρειαστείς και μια ηλεκτρική γεννήτρια βενζίνης στην τσάντα για να τα φορτίζεις. Εκτός βέβαια και αν αγοράσεις το απίθανο power bank 6P της Romoss το οποίο ενσωματώνει μπαταρία 20.000mAh! Έτσι έχεις αρκετή ενέργεια για να φορτίσεις τις συσκευές σου αρκετές φορές, ενώ χάρη στις δύο εξόδους USB μπορείς να φορτίσεις και το κινητό του κολλητού ταυτόχρονα.
45.95€ – romoss.gr

 

 

Μάσκα full face + action camera


Underwater action
Ροφοί, γαυράκια, σμέρνες, πλαστικές σακούλες, υπέρβαρες κυρίες που κολυμπούν με χάρη και άλλοι creepy τύποι με μάσκες που περιτριγυρίζουν αιθέριες υπάρξεις. Ένας νέος υποβρύχιος κόσμος σας ανοίγεται αυτό το καλοκαίρι με την μοναδική full face μάσκα που προσφέρει θέα 180 μοιρών ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει να αναπνέετε από την μύτη ή το στόμα χωρίς να θολώνει. Το καλύτερο; Όλα αυτά μπορείτε να τα καταγράψετε καθώς ενσωματώνει και βάση για action κάμερες Xiaomi YI ή GoPro.
40€ – microcenter.gr

 

 

Waboba ZAG


Water Fun
Αφιέρωμα στα summer gadgets χωρίς μπαλάκι Waboba δεν γίνεται. Όλα τα μπαλάκια της εταιρίας είναι απίστευτα διασκεδαστικά για παιχνίδια στο νερό, αλλά το νέο ZAG χάρη στην αντιολισθητική του επιφάνεια προσφέρει πολύ καλύτερο κράτημα. Φυσικά αναπηδά το ίδιο εντυπωσιακά στο νερό και φεύγει με απίστευτη ταχύτητα προς το θύμα σας. Ευτυχώς η ιδιαίτερα μαλακή τους κατασκευή τα κάνει και ασφαλή ακόμη και αν έρθει σε στενή επαφή με το πρόσωπό σας. Ή του κυρίου που κολυμπάει δίπλα σας.
6€ – waboba.gr

 

 

Zylo Phee


Φύκι απ’τον τόπο σου
Ένα ζευγάρι από την Σύρο αποφάσισε να κατασκευάσει γυαλιά από ξύλο και κατάφερε να τα κάνει διάσημα σε όλο τον κόσμο. Τώρα συνεργάστηκαν με μια άλλη πρωτοποριακή ελληνική εταιρία και παρουσίασαν την σειρά Phee η οποία κατασκευάζεται από φύκια! Όλα τα μοντέλα της σειράς έχουν φανταστική σχεδίαση, ενώ το φινίρισμα που προσφέρει το υλικό κατασκευής είναι μοναδικό.
175€ – zyloeyewear.com

 

 

Ρακέτα Stoheri


Η ελίτ του τάκα-τούκα
Πιστεύετε ότι η ρακέτα πρέπει να συμπεριληφθεί στην επόμενη ολυμπιάδα; Κάθε καλοκαίρι ακούτε τα σχολιανά σας σε όποια παραλία και αν πάτε γιατί δείχνετε υπερβολικό ζήλο στο τάκα τούκα; Ένας πρωταθλητής όπως εσείς πρέπει να έχει και το κατάλληλο «όπλο». Το εργαστήρι Stoheri φτιάχνει …στο χέρι τις πιο εντυπωσιακές και ψαγμένες ρακέτες. Τα special χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ειδικό σκελετό με περιμετρικούς αεραγωγούς για μείωση της αντίστασης και του βάρους, ξύλινη επένδυση από ρίζες δέντρων και ξεχωριστά ξύλα, αλλά και επένδυση λαβής από φυσικό φελλό ή φυσικό καουτσούκ. Φυσικά η κάθε ρακέτα μπορεί να φτιαχτεί αποκλειστικά για το δικό σας χέρι.
Από 90€ (σειρά Limited)- stoheri.com

 

 

AeroPress Coffee & Espresso Maker


Δόση ευτυχίας
Δεν το έχουμε ψάξει και πολύ, αλλά πάμε στοίχημα ότι τα περισσότερα εγκλήματα πρέπει να συμβαίνουν το πρωί, πριν τον καφέ. Γιατί λοιπόν να χαλάσετε τις δικές σας διακοπές αλλά και κάποιου δύσμοιρου που απλά έτυχε να βρίσκεται δίπλα σας;
Με την AeroPress μπορείτε να απολαμβάνετε τον ηρεμιστικό σας καφέ ακόμη και στις πιο απομονωμένη παραλία εύκολα και απλά. Βάζετε στο δοχείο το αγαπημένο σας χαρμάνι με νερό, το αφήνετε για μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα πιέζετε απαλά το επάνω μέρος της συσκευής. Το μίγμα φιλτράρεται και έχετε έναν πλούσιο σε άρωμα καφέ, εσπρέσο ή γαλλικό.
35€ – e-gadgets.gr

 

 

Seadoo Sea Scooter RS2


Σώστε τις θερμίδες σας
Έχετε κερδίσει τα έξτρα κιλά σας με πολύ κόπο και για κανένα λόγο δεν θέλετε να χάσετε ούτε ένα γραμμάριο. Αποφύγετε δραστηριότητες όπως το κολύμπι καθώς είναι γνωστό ότι καίνε ταχύτατα τις πολύτιμες θερμίδες σας. Με το θαλάσσιο scooter της SeaDoo θα απολαύσετε τις ομορφιές των Ελληνικών θαλασσών χωρίς καν να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι, καθώς θα τραβήξει το υπέροχο κορμί σας στον βυθό με ταχύτητα 6 χιλιομέτρων την ώρα για περισσότερα από 75 λεπτά.
Αν οι ομορφιές της θάλασσας σας κάνουν να χάσετε την αίσθηση του χρόνου και μείνετε από μπαταρία απλά κολυμπήστε αργά προς την παραλία. Έπειτα καθίστε στην ξαπλώστρα και ζητήστε να σας φέρουν δύο κλαμπ σάντουιτς και αυγά με μπέικον για πρωινό.
1250€ – e-gadgets.gr

 

 

Xiaomi Mi Ninebot Mini


Σώστε τις θερμίδες σας Part 2
Ούτε λόγος για περπάτημα στις διακοπές αυτές. Το Mi Ninebot θα φροντίσει για αυτό. Λειτουργεί σαν ένα μικρό Segway καθώς ισορροπεί αυτόματα και κινείται ανάλογα με την στάση του σώματός σας. Έχει απίθανη κατασκευή από κράματα μαγνησίου, είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, και το κυριότερο, με μια φόρτιση μπορεί να ταξιδέψει για 22 χιλιόμετρα! Δηλαδή όχι απλά θα σα πάει από το ενοικιαζόμενο στην παραλία και πίσω, αλλά θα έχετε μπαταρία και για τις βραδινές σας βόλτες στην πόλη!
490€ – gadget-shop.gr

 

 

SUP WATTSUP DELPHINO 10.6 WINDSURF


Κιθαρίστας ή ντράμερ;
Το SUP (Stand Up Paddleboard) έχει αρχίσει να γίνεται δημοφιλές και στην χώρα μας. Ναι μιλάμε για αυτό το σπορ με το κανό και το κουπί ή όρθια σανιδοκωπηλασία στην πλούσια και λίγο weird ελληνική μας γλώσσα. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν δεν μπορείτε να αποφασίσετε με τι θα ασχοληθείτε αυτό το καλοκαίρι, με SUP ή με το παλιό καλό windsurfing;
Με το Delphino δεν θα χρειαστεί να πάρετε τόσο δύσκολες αποφάσεις, και έτσι θα μπορείτε να γυμναστείτε και έπειτα να επικεντρωθείτε στο που θα πετάξετε το κουρασμένο σας κορμί ώστε να σας βρουν γρήγορα οι διασώστες.
Η συγκεκριμένη σανίδα λοιπόν είναι φουσκωτή, και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε όπως κάθε άλλη σανίδα SUP, ενώ όταν αρχίσει το αεράκι, βάζετε το πανί και αρχίζετε το windsurfing.
1030€ – gadgetnow.gr