Το Huawei Mate 20 Pro σπάει το ρεκόρ προ παραγγελιών στην Ευρώπη. Τίποτα το περίεργο.

2 Νοεμβρίου, 2018

Η Huawei ανακοίνωσε ότι οι προ παραγγελίες του Mate 20 Pro έσπασαν κάθε ρεκόρ στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης. Καμία έκπληξη για εμάς από αυτή την ανακοίνωση, μιας και η συσκευή αυτή αξίζει να σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων των Android flagships.

Πιο συγκεκριμένα η Huawei δηλώνει ότι ο αριθμός των προ παραγγελιών είναι μεγαλύτερος κατά 40% από αυτό που κατάφερε το P20 Pro μερικούς μήνες πριν, κάτι που σημαίνει ότι το νέο Mate είναι το πιο δημοφιλές κινητό της εταιρίας στην Ευρώπη (τουλάχιστον όσον αναφορά τις προ παραγγελίες).

Ο Walter Ji, πρόεδρος του Huawei Western Europe Consumer Business Group μάλιστα είπε ότι η προηγμένη τεχνολογία της συσκευής έπαιξε τεράστιο ρόλο σε αυτά τα εντυπωσιακά νούμερα παραγγελιών ενώ δεν ξέχασε να αναφέρει και τα διθυραμβικά σχόλια που έχει αποσπάσει το Mate 20 Pro από τον ειδικό τύπο της Ευρώπης.

Θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον σύντροφο Walter Ji, και αν δεν έχετε διαβάσει μέχρι σήμερα και την δική μας άποψη για το νέο κινητό της Huawei έχετε χάσει. Μπορείτε να επανορθώσετε όμως πηγαίνοντας στο 10 Reasons Why: Γιατί το Huawei Mate 20 Pro είναι το καλύτερο Android κινητό ever!