Ένα καπάκι για μπουκάλια η απάντηση στις προσευχές των μικροβιοφοβικών!

19 Ιανουαρίου, 2019

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο καθαρό είναι στο εσωτερικό του το θερμός που παίρνετε κάθε μέρα μαζί στο γραφείο; Ναι, αυτό το μπουκάλι που κρατάει δροσερό το ice tea το καλοκαίρι και ζεστό το καφεδάκι για αρκετές ώρες!
Αν δεν σας είχε απασχολήσει ποτέ αυτή η ιδέα μάλλον δεν δίνεται και ιδιαίτερη σημασία σε μικρόβια και βακτήρια. Αν από την άλλη η ερώτηση αυτή σας φαίνεται απόλυτα φυσιολογική και η ύπαρξη μικροβίων πρωταγωνιστεί στους εφιάλτες σας έχουμε να σας κάνουμε δύο προτάσεις.

1ον  Με όση μανία και λύσσα και αν πλένεστε τα μικρόβια βρίσκονται πάντα ολόγυρά σας και επάνω σας. Επίσης μην κάνετε τον κόπο να δείτε κάποιο ντοκιμαντέρ με τους μικροσκοπικούς οργανισμούς που ζουν στο δέρμα, στις βλεφαρίδες και το στόμα σας γιατί δεν πρόκειται να κοιμηθείτε ποτέ ξανά.

2ον Τουλάχιστον για τα βρώμικα μπουκάλια σας έχουμε μια φανταστική λύση που ονομάζεται CrazyCap η οποία είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει το όνομά της, Ένα καπάκι!

Το καπάκι CrazyCap στην ουσία αντικαθιστά το καπάκι του θερμός που χρησιμοποιείτε καθημερινά, και έχει ενσωματωμένη μια λάμπα LED η οποία εκπέμπει υπεριώδη ακτινοβολία!
Ο τρόπος λειτουργίας του είναι απλός. Το καπάκι διαθέτει χειρισμό αφής οπότε όταν γεμίζετε το μπουκάλι σας από την βρύση απλά χτυπάτε δύο φορές το καπάκι και αυτό φροντίζει με την εκπομπή ακτινοβολίας να σκοτώσει βακτήρια, μικρόβια, ιούς ή ακόμη και μούχλα που πιθανόν να υπάρχει μέσα.


Αν τώρα γεμίζετε το μπουκάλι από κάποια λίμνη ή ποτάμι χτυπάτε το καπάκι 5 φορές κάτι που κρατάει την λάμπα αναμμένη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή το καπάκι μπορεί να σκοτώσει έως και 99,9999% των μικροβίων και μικροοργανισμών που βρίσκονται μέσα στο νερό!
Επιπλέον το υπεριώδες φως θα ανάβει αυτόματα μια φορά κάθε 2 ώρες για 20 δεύτερα για να σκοτώσει όποια μικρόβια μπήκαν στο νερό από την επαφή με το στόμα σας.

Μιλάμε για το απόλυτο gadget του μικροβιοφοβικού δηλαδή!
Ο κατασκευαστής δηλώνει ότι κάθε φόρτιση της μπαταρίας της συσκευής αρκεί για τον καθαρισμό 45 λίτρων νερού βρύσης ή 18 λίτρων νερού από λίμνες και ποτάμια.
Το CrazyCap αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Kickstarter και αν το στηρίξετε θα το αποκτήσετε έναντι 38 δολαρίων. Η κανονική του τιμή θα είναι 95$.

 

KICKSTARTERMICROLYSCS