Rocketbook: Αναλογική γραφή, ψηφιακή αποθήκευση και έπειτα οι σημειώσεις στον φούρνο;

31 Μαΐου, 2018

Έχετε αγοράσει το τελευταίο και πιο ακριβό smartphone, το tablet είναι μέσα στην τσάντα όπως και το laptop, αλλά γράφετε όλες τις σημειώσεις χειρόγραφα σε ένα σημειωματάριο;

Μην ανησυχείτε, δεν είστε ο μόνος. Οι παλιές καλές σημειώσεις δεν θα σταματήσουν να αποτελούν μια αγαπημένη συνήθεια. Μπορείτε όμως να «κουφάνετε» τους φίλους που σας πειράζουν συνεχώς με τα high tech σημειωματάρια Rocketbook!

Τα σημειωματάρια αυτά είναι τα μοναδικά που έχουν την δική τους εφαρμογή, η οποία μάλιστα λειτουργεί φανταστικά!

Γράψτε, ζωγραφίστε μουτζουρώστε ελεύθερα. Όταν τελειώσετε ανοίξτε την εφαρμογή και σκανάρετε τις σελίδες! Αν τικάρετε και τα εικονίδια στην κάτω πλευρά της σελίδας μπορείτε να στείλετε τις σημειώσεις σας στα Evernote, Google Drive, OneNote ή στο email! Έτσι έχετε τα πάντα αποθηκευμένα ηλεκτρονικά και βάζετε και στην θέση του όποιον σας αποκαλεί δεινόσαυρο και αρχαίο!

Το καλύτερο δε είναι ότι αν χρησιμοποιείτε ένα στυλό Pilot Frixion όταν σας τελειώσουν οι σελίδες μπορείτε να βάλετε το σημειωματάριο στον φούρνο μικροκυμάτων, και αμέσως θα σβηστούν τα πάντα και μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή!