Ασύρματος ήχος για ένα μουσικό καλοκαίρι!

28 Ιουνίου, 2018

Τα Bluetooth ηχεία έχουν κερδίσει τις καρδιές μας και όχι άδικα. Προσφέρουν καλή ποιότητα ήχου αλλά και ασύρματες ευκολίες που είναι απαραίτητες σήμερα. Το καλοκαίρι οι απαιτήσεις όμως αυξάνονται, καθώς το ηχείο θα πρέπει να έχει τις σωστές διαστάσεις για να το μεταφέρουμε παντού ενώ θα πρέπει και να είναι ανθεκτικό σε σκόνες και νερό ώστε να μπορούμε να το έχουμε μαζί στην παραλία.
Το Matrix Life επιλέγει για εσάς τα καλύτερα και πιο «σκληρά» ηχεία που μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το καλοκαίρι, για ατελείωτα party στην παραλία ή μουσικές βραδιές στο camping!

 

JBL GO2


Γιατί να το πάρω;
Είναι το μικρότερο, το χαριτωμενότερο και το πιο προσιτό!

Το πιάσατε το υπονοούμενο από το όνομα έτσι; Ναι είναι αδιάβροχο καθώς διαθέτει πιστοποίηση IPX7 ενώ είναι τόσο μικρό που χωράει κυριολεκτικά παντού! Μικρό είναι μόνο στο μάτι βέβαια, καθώς για το μέγεθός του αποδίδει εντυπωσιακά. Και εδώ μπορείτε να δέχεστε και τις τηλεφωνικές σας κλήσεις την ώρα που ακούτε μουσική, ενώ χάρη στο σύστημα αποκοπής θορύβων οι συνομιλητές σας θα ακούνε εσάς και όχι τους κολλητούς που ουρλιάζουν από την διπλανή ξαπλώστρα.
Το κυριότερο για τις κυρίες, είναι διαθέσιμο σε 12 διαφορετικά χρώματα, έτσι για να είναι σίγουρο ότι το ηχείο θα ταιριάζει με το νέο σας μαγιό.
34,95€ – wavemotion.gr

 

 

Creative MUVO 2


Γιατί να το πάρω;
Καλός ήχος, ανθεκτική κατασκευή και τόσο χαμηλό κόστος; Αλήθεια αναρωτιέστε ακόμη;

Ένα από τα πιο funky ηχεία που έχει η Creative στην γκάμα της. Με τους όμορφους χρωματισμούς μοιάζει σαν καλοκαιρινό παιχνιδάκι, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα σοβαρό εργαλείο για τις διακοπές. Είναι μικρό και ζυγίζει μόλις 340 γραμμάρια αλλά παρόλα αυτά αποδίδει σαν αρκετά μεγαλύτερο ηχείο. Αν μάλιστα έχει και κάποιος φίλος σας το ίδιο, μπορείτε να τα συνδέσετε ασύρματα και να απολαύσετε stereo ήχο και ακόμη πιο δυνατό ήχο.
Επίσης δεν θα πτοηθεί από τα απόνερα που θα πέσουν επάνω του όταν το έχετε δίπλα στην πισίνα ενώ η μπαταρία θα αντέξει για ένα 10ωρο μουσικό session για πλάκα.
60€ – public.gr

 

 

Ultimate Ears Megaboom


Γιατί να το πάρω;
Θέλεις ένα ηχείο που να συνδυάζει την καλή ποιότητα ήχου, την ανθεκτική κατασκευή αλλά και την μεγάλη αυτονομία μπαταρίας.

Με καλύτερες επιδόσεις από το μικρότερο αδερφάκι του το UE Boom 2, το Megaboom μπορεί να ανεβάσει υψηλές εντάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Έτσι το pool party είναι εγγυημένο, όπως και τα παράπονα των γύρω σκηνών στο camping.
Μάλιστα με μπαταρία η οποία μπορεί να αντέξει έως και 20 ώρες, είναι ζήτημα αν χρειαστεί να το φορτίσετε 1-2 φορές καθ’ όλη την διάρκεια των διακοπών. Φυσικά λειτουργεί και ως hands free για να απαντάτε τις κλήσεις σας ενώ από την ενσωματωμένη θύρα θα μπορέσετε να φορτίσετε και το κινητό σας με την μεγάλη του μπαταρία.
Μια εξαιρετική – αν και τσιμπημένη σε τιμή – επιλογή.
138€ – mytel.gr

 

 

JBL Charge 3


Γιατί να το πάρω;
Γιατί ένα μικρό και ισχυρό ηχείο με αδιάβροχη κατασκευή είναι αυτό που θέλεις!

Έχει πιστοποίηση IPX7 η οποία εγγυάται ότι ακόμη και αν βουτήξετε το ηχείο στο νερό σε βάθος 1 μέτρο για μισή ώρα, αυτό θα συνεχίσει να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του. Άρα έχουμε μια φανταστική επιλογή για το καλοκαίρι. Και όχι, δεν χρειάζεται να το ρίχνετε συνεχώς στην πισίνα για δοκιμή. Εκτός από ανθεκτικό όμως, το JBL έχει και το πιο εντυπωσιακό μπάσο που έχετε ακούσει από ηχείο αυτού του μεγέθους, ενώ όπως λέει και το όνομά του (Charge) μπορεί να φορτίσει και τις φορητές σας συσκευές. Όσο για την μπαταρία του; 20 ώρες μουσικής είναι καλές;
Μοναδικό μειονέκτημα το αρκετά μεγάλο βάρος, αλλά μπρος στο party τι είναι ο κόπος;
179€ – wavemotion.gr

 

 

Sony SRS-XB41


Γιατί να το πάρω;
Θέλεις το βραδινό μπάνιο να συνοδεύεται από δυνατή μουσική και φωτιστικά εφέ!

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ηχείο της σειράς (υπάρχουν και τα XB31 και XB21), αλλά και το πιο καλά εξοπλισμένο. Δικαιολογεί το μέγεθός του με τις υψηλές εντάσεις που ανεβάζει, χωρίς μάλιστα να αντιμετωπίζει προβλήματα με παραμορφώσεις. Διαθέτει την δική του εφαρμογή για κινητό με την οποία αποκτάτε πρόσβαση σε equalizer, ενώ από την ίδια εφαρμογή μπορείτε να ρυθμίζετε και τα φωτιστικά εφέ που προσφέρουν τα ενσωματωμένα LED. Δυνατή μουσική και φωτορυθμικά; Αλήθεια τι άλλο να ζητήσεις για τα καλοκαιρινά party; Α ναι, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα και άλλα Extra Bass ηχεία για να σηκώσετε στο πόδι όλο το νησί! Το κερασάκι στην τούρτα είναι η αντοχή στο νερό -ή την χυμένη μπύρα- και η τεράστια αυτονομία της μπαταρίας!
237,70€ – sony.gr

 

 

Bose SoundLink Revolve Plus


Γιατί να το πάρω;
Είσαι fan του design,ενώ δεν κάνεις και συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου.

Η σχεδίαση τύπου φανάρι το κάνει μοναδικό – περίπου γιατί και η Samsung έχει κάτι παρόμοιο-, ενώ η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε υψηλότατα επίπεδα. Παρά το ντελικάτο παρουσιαστικό του είναι ανθεκτικό στο νερό, αλλά σίγουρα δεν συμπαθεί χτυπήματα και σκόνες. Ο ήχος που προσφέρει είναι φανταστικός και τον ακτινοβολεί σε 360 μοίρες, κάτι που το κάνει ιδανικό για ήσυχες βραδιές γύρω από μια φωτιά στην παραλία. Όχι δεν απαιτεί βαθυστόχαστες συζητήσεις και μαραθώνιους όπερας. Ανεβάστε την ένταση και ο χορός θα ξεκινήσει άμεσα….όχι με όπερα είπαμε, αλλάξτε τραγούδι.
339€ – kotsovolos.gr