Βίντεο διάρκειας 1 ώρας στο Instagram; Περαστικά μας…

6 Ιουνίου, 2018

Πιστεύετε ότι τα βίντεο στο Instagram είναι μεγάλα και βαρετά; Τότε περαστικά με την διαταραχή ελλειμματικής προσοχής από την οποία πάσχετε και ετοιμαστείτε για τα χειρότερα.
Βλέπετε το Instagram σκέφτεται να μεγαλώσει την μέγιστη επιτρεπτή διάρκεια των βίντεο από τα 60 δεύτερα στα 60 λεπτά! Ναι καλά ακούσατε, θα έχετε την τιμή να βλέπετε δεκάδες χιλιάδες ανούσια βίντεο από φίλους και γνωστούς τα οποία θα έχουν διάρκεια μιας ώρας.

Την πληροφορία αυτή διέρρευσε η Wall Street Journal, η οποία μάλιστα συμπλήρωσε ότι οι άνθρωποι του Instagram είναι σε συζητήσεις με δημιουργούς περιεχομένου και εκδότες για την δημιουργία υλικού για την εφαρμογή.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι οι ίδιες πηγές λένε ότι το Instagram θα εστιάσει στο «κάθετο» βίντεο. Ξέρετε, όπως αυτά τα βίντεο που βλέπετε όταν το κινητό είναι όρθιο και μουρμουράτε «γιατί ο χριστιανός δεν το κρατάει οριζόντια;».

Η κίνηση αυτή κατά την γνώμη μας ήταν αναμενόμενη, μιας και το μεγάλο αφεντικό των Instagram και Facebook Mark Zuckerberg έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι το μεγαλύτερο trend είναι το βίντεο και όταν αυτό γίνεται σωστά μπορεί να φέρει τους χρήστες πιο κοντά.

Εμείς βέβαια είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι η κίνηση του Marc να φέρει μεγάλης διάρκειας βίντεο στο Instagram δεν έχει να κάνει με την φιλότιμη προσπάθειά του να μας φέρει πιο κοντά, αλλά για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί διαφημιστικά το περιεχόμενο αλλά και για να κλείσει το μάτι πονηρά στο YouTube!