Η διάθεση του Honor 20 Lite στην Ελλάδα μόνο από τα καταστήματα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ

13 Μαΐου, 2019

Τo νέο 4G smartphone Honor 20 lite, που ξεχωρίζει για την τριπλή κάμερα υψηλών προδιαγραφών, φέρνουν -αποκλειστικά έως τις 21/5- τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τη νέα συσκευή της Honor με €299 (€12.46/μήνα σε 24 άτοκες δόσεις ), είτε φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και να τη συνδυάσουν με το αγαπημένο τους αξεσουάρ, μέσα από μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Το Honor 20 lite κυκλοφορεί σε τρία χρώματα (Midnight Black, Phantom Blue και -σύντομα- Phantom Red) και είναι διαθέσιμο και online στο www.cosmote.gr και στο www.germanos.gr. Παράλληλα, μέχρι τις 15/05 όσοι επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζουν επιπλέον το 20% της αξίας των αγορών τους σε go4more πόντους .

Στα κορυφαία χαρακτηριστικά του Honor 20 lite συγκαταλέγεται η τριπλή κύρια κάμερα (24MP +8MP +2MP) με τεχνολογία AI (Artificial Intelligence – Τεχνητή Νοημοσύνη), για υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στη λειτουργία Super Night Shot. Εξαιρετική είναι και η μπροστινή κάμερα των 32MP, για πεντακάθαρες selfies.

Το νέο smartphone της Honor διαθέτει μεγάλη οθόνη 6.21″ Dewdrop, με αναλογία οθόνης προς σώμα πάνω από 90%, που επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί ταινίες ή βίντεο, να παίζει παιχνίδια ή να σερφάρει στο Internet με μεγαλύτερη άνεση, καθώς και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Με το Honor 20 lite, οι χρήστες απολαμβάνουν απίστευτα γρήγορες ταχύτητες πλοήγησης στο Internet μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G στην Ελλάδα, το δίκτυο COSMOTE, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98%. Παράλληλα, μέσα από το ανανεωμένο My COSMOTE App, μπορούν να διαχειρίζονται όλες τις συνδέσεις τους σε σταθερή, κινητή και καρτοκινητή, εύκολα και γρήγορα, όπου κι αν βρίσκονται.

Ο ισχυρός οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin 710, που εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση και ταχύτατο multitasking, είναι ένα ακόμη προηγμένο spec της συσκευής. Το Honor 20 lite έχει, επίσης, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος, μεγάλη αυτονομία μπαταρίας 3400 mAh, και 4GB μνήμη RAM.