Η Google ετοιμάζει gaming κονσόλα και προσλαμβάνει και την κατάλληλη αντιπρόεδρο!

13 Μαρτίου, 2019

Η Google έχει ήδη παραδεχτεί ότι ετοιμάζει μια μεγάλη παρουσίαση για κάτι που έχει σχέση με το gaming. Απλά ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι πρόκειται για μια gaming κονσόλα, κάτι που φυσικά γνωρίζει ήδη όλη η αγορά.
Ένα από τα πρώτα teaser που κυκλοφόρησαν στην ουσία ανακοινώνει την παρουσία της Google στο Game Developers Conference στο San Francisco αλλά δεν αποκαλύπτει τίποτα άλλο για την παρουσίαση που ετοιμάζει. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι μερικές ώρες πριν η γνωστή σε όλους τους gamers Jade Raymond ανέβασε στο Tweeter την είδηση ότι άρχισε να εργάζεται στην Google ως VP (Vice President), χωρίς όμως να αναφέρει σε ποιο κομμάτι της Google θα «αντιπροεδρεύει».

 

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Jade Raymond είναι μια βετεράνος της βιομηχανίας του gaming και το πρόσωπο πίσω από το Assasin’s Creed αλλά και άλλους δημοφιλείς τίτλους.
Οι φήμες φυσικά μιλάνε για μια λύση gaming στο cloud αλλά και για dedicated hardware της Google. Έχουν μείνει 6 ημέρες μέχρι να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε όμορφα πράγματα από την Google.

[youtube v=”nUih5C5rOrA”]