Η Huawei για άλλη μια φορά κάνει “πλάκα” στον ανταγωνισμό με slow motion 7680 fps, φόρτιση 40W και άλλα πολλά!

17 Σεπτεμβρίου, 2019

Μπορεί οι φήμες για την επερχόμενη σειρά Mate 30 της Huawei να άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά τώρα, 48 ώρες πριν την παρουσίαση αυτά που ακούγονται είναι απλά απίθανα!
Η πρώτη τρελή φήμη έρχεται από το ITHome το οποίο ανέβασε μια φωτογραφία του stand επάνω στο οποίο θα βρίσκονται τα κινητά μεθαύριο με την παρουσίασή τους.

Επάνω στο stand μπορεί κανείς να διαβάσει μερικές εντυπωσιακές λεπτομέρειες όπως διπλή κύρια κάμερα 40MP, 8MP telephoto και 3D Depth Sensing κάμερα. Για την τελευταία μάλιστα δεν γίνεται αναφορά για το αν πρόκειται για ToF ή για κάποια άλλη τεχνολογία.

Η κάμερα θα έχει την δυνατότητα λήψης βίντεο Ultra High Definition Night Mode καθώς και slow motion στα 7680 καρέ το δευτερόλεπτο! Ναι καλά διαβάσατε δεν έχει γίνει κάποιο λάθος! Η Huawei γελάει με τα 960fps των υπόλοιπων κατασκευαστών και οκταπλασιάζει την αργή κίνηση!

Φυσικά επιβεβαιώνεται η χρήση του Kirin 990 και της μπαταρίας των 4500mAh με φόρτιση 40W και ασύρματη φόρτιση 27W.
Τέλος στο λειτουργικό υπάρχει το EMUI 10 το οποίο βασίζεται στο Android 10. Δεν γίνεται κάποια αναφορά για τα Google services οπότε η αγωνία θα συνεχιστεί για λίγο ακόμη.

ΠΗΓΗ