Η Huawei τρολάρει την Samsung για τις μικρές αναβαθμίσεις του Note9

13 Αυγούστου, 2018

Η Huawei έχει μάθει το παιχνίδι του marketing από τους καλύτερους, και πιο συγκεκριμένα από την Samsung!
Το απίστευτο trolling που έχουν δεχτεί κατά καιρούς τα προϊόντα της Apple από την Samsung άλλωστε έχει αφήσει εποχή, με μερικά πραγματικά αστεία βίντεο και αρκετές «θανατηφόρες» ατάκες.
Τώρα ήρθε η σειρά της Huawei να κάνει την δική της «αντιπολίτευση», και να προσπαθήσει να ακυρώσει τις αναβαθμίσεις που προσφέρει το νέο Note9, αφήνοντας και κάποια υπονοούμενα για το Mate 20 Pro!

 

Έτσι στον λογαριασμό Twitter της Huawei βλέπουμε μια σκοτεινή φωτογραφία η οποία δείχνει το P20 Pro δίπλα από το P10 Plus και έναν τίτλο που λέει «Έτσι είναι μια πραγματική αναβάθμιση επόμενης γενιάς». Φυσικά αυτό που πραγματικά θέλει η πει η Huawei είναι ότι δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου από τις μικρές αναβαθμίσεις που φέρνει το νέο Mate9 έναντι του προηγούμενου Note8.

Το tweet συνεχίσει απαριθμώντας τις βελτιώσεις που έφερε το P20 Pro στον τομέα της κάμερας, και τελειώνει με το πολλά υποσχόμενο «Φανταστείτε τι έρχεται μετά!».
Δεν χρειάζεται να έχει κανείς το κληρονομικό χάρισμα για να καταλάβει ότι η Huawei κάνει tease την παρουσίαση του Mate 20 Pro το οποίο θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στο Λονδίνο!

Η Huawei κατάφερε ένα γερό πλήγμα στον ανταγωνισμό με την σειρά P20 -και ιδιαίτερα με το P20 Pro,- και πιστεύουμε ότι αν καταφέρει να κάνει πάλι την μεγάλη έκπληξη με την σειρά Mate, θα έχει βάλει γερές βάσεις για να κατακτήσει την κορυφή.
Κοντός ψαλμός…καθώς οι ημέρες περνούν γρήγορα…