Η LG ετοιμάζει το δικό της AI επεξεργαστή για κινητά!

20 Μαΐου, 2019

Μπορεί τα νούμερα να μην της βγαίνουν της LG όσον αναφορά το τμήμα κινητών τηλεφώνων αλλά η ίδια δείχνει να μην το βάζει κάτω.
Τα τελευταία νέα από το κορεατικό στρατόπεδο λοιπόν λένε ότι η LG ετοιμάζει ένα νέο dedicated chip τεχνητής νοημοσύνης το οποίο φιλοδοξεί να κάνει την διαφορά και να της δώσει το πλεονέκτημα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.
Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι ένα ανεξάρτητο chip AI μοιάζει η ιδανική λύση καθώς θα αποφορτίσει τον επεξεργαστή από αρκετά βάρη κάτι που στην συνέχεια θα έχει και θετικό αντίκτυπο στην αυτονομία της μπαταρίας.


Η LG δουλεύει εντατικά εδώ και χρόνια στην εξέλιξη ενός έξυπνου σπιτιού ενώ ακόμη και οι λευκές της συσκευές έχουν ιδιαίτερα smart χαρακτηριστικά. Ο επεξεργαστής αυτός σίγουρα θα «δέσει» τα κινητά αλλά και τις τηλεοράσεις και οικιακές συσκευές δημιουργώντας ένα εξελιγμένο LG οικοσύστημα.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να βρει και ένα ωραίο όνομα για την τεχνητή της νοημοσύνη. Ξέρετε, κάτι που να σου μένει και να σε κάνει να πιστεύεις ότι το κινητό σου θα είναι κάτι που βγήκε από ταινία επιστημονικής φαντασίας!