Η Netflix γυρίζει στο έντυπο για να προωθήσει το περιεχόμενό της. Επιστροφή στις ρίζες;

11 Απριλίου, 2019

Η Netflix είναι η κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας παγκοσμίως με ψηφιακή λογική και φιλοσοφία. Και όμως, η τελευταία της κίνηση μόνο αναμενόμενη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς στρέφεται σε μια παραδοσιακή και αγαπημένη μας μέθοδο ενημέρωσης για να προωθήσει το περιεχόμενό της το έντυπο!


Ναι καλά ακούσατε, σύμφωνα με το Bloomberg η Netflix ετοιμάζει το δικό της περιοδικό για να προμοτάρει τα δυνατά της χαρτιά εν όψει των βραβείων EMMY 2019! Το περιοδικό αυτό δεν θα υπάρχει διαθέσιμο σε σημεία πώλησης αλλά θα διανέμεται στις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν για τα βραβεία.
Έτσι δικαιολογείται και η πρόσληψη της γνωστής συντάκτριας του Vanity Fair Krista Smith η οποία όπως φαίνεται να έχει συμβουλευτικό ρόλο στην δημιουργία του περιοδικού.
Το περιοδικό αυτό σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει περισσότερες από 100 σελίδες μέσα στις οποίες θα υπάρχουν συνεντεύξεις ηθοποιών και ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τις μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές αλλά και αναλύσεις για τις ταινίες και τις σειρές του Netflix. Το συγκεκριμένο περιοδικό θα στοχεύει στους ψηφοφόρους των βραβείων και θα έχει τετραμηνιαία κυκλοφορία. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το αποκτήσουν μέσα από το FYSee portal της Netflix.