Η Philips στην IFA 2018 (booth tour)

4 Σεπτεμβρίου, 2018

Η Philips παραδοσιακά έχει εντυπωσιακή παρουσία στην έκθεση IFA στο Βερολίνο. Το περίπτερό της – αν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει απλά περίπτερο αυτόν τον τεράστιο εκθεσιακό χώρο- περιλαμβάνει όλη την προιοντική γκάμα της εταιρίας, από είδη προσωπικής περιποίησης για τον άνδρα και την γυναίκα, μικροσυσκευές, είδη ευεξίας, φωτιστικά και ηχοσυστήματα έως τηλεοράσεις OLED και τα δημοφιλή στην χώρα μας monitors.

Πολλά από τα είδη αυτά δεν εισάγονται στην Ελλάδα, αλλά μια βόλτα στο κτήριο 22 όπου στεγάζεται η Philips σίγουρα αξίζει να την κάνετε.
Για αυτό φυσικά φροντίσαμε εμείς, και στο βίντεο θα έχετε την δυνατότητα να μεταφερθείτε έστω και μέσω του PC ή του κινητού στο Βερολίνο!

 

 

Η σειρά οθονών Philips 2018-2019 διαθέτει κάτι για όλους. Είναι βέβαιο ότι τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι οικιακοί χρήστες θα εκτιμήσουν τις τελευταίες καινοτομίες της Philips, είτε ο στόχος τους είναι να πετύχουν αποτελεσματικότητα στην εργασία τους, να αυξήσουν την απόλαυση ταινιών ή παιχνιδιών, να μειώσουν την ακαταστασία, να βελτιώσουν την εργονομική τους άνεση, είτε να αποκτήσουν γραφικά υψηλής απόδοσης.

Απαράμιλλος σχεδιασμός: χωρίς πλαίσιο, λεπτές, κυρτές
Ο σχεδιασμός 4 όψεων χωρίς πλαίσιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό πολλών από τις τελευταίες οθόνες Philips, που τις καθιστά ιδανικές για τη σύνδεση πολλαπλών οθονών. Με την πραγματικά αδιάλειπτή εμφάνισή τους, αυτές οι οθόνες είναι εξαιρετικά λεπτές μόλις 6,1 χιλ., ενώ τα κυρτά μοντέλα προσφέρουν μια πιο συναρπαστική εμπειρία χρήστη είτε στο σπίτι είτε στην εργασία.

Ο τέλειος σύμμαχος: μια ιδανική οθόνη για τους gamers κονσόλας
Σχεδιασμένη για gamers κονσόλας, η επαναστατική σειρά Momentum προσφέρει στους παίκτες εξαιρετική ποιότητα εικόνας, γρήγορο χρόνο απόκρισης και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου ώστε να εξασφαλίζει γρήγορο παιχνίδι με γρήγορους ρυθμούς χωρίς σκίσιμο και τραύλισμα, σε συνδυασμό με μια πληθώρα πρόσθετων χαρακτηριστικών για ενισχυμένη άνεση, συνδεσιμότητα και απόλαυση.

Βλέποντας τη μεγάλη εικόνα: SuperWide οθόνη
Η νέα γκάμα διαθέτει super-wide 32:9 οθόνη. Αυτές οι γενναιόδωρες διαστάσεις ενισχύουν την αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση πολλαπλών εργασιών προσφέροντας περισσότερες πληροφορίες σε μία οθόνη εξαλείφοντας την απόσπαση προσοχής της κεντρικής μπάρας που σχετίζεται με τη χρήση πολλών οθονών. Η SuperWide οθόνη εξοικονομεί επίσης σημαντικό χώρο γραφείου, αντικαθιστώντας τις επιπλέον βάσεις και καλώδια που συνοδεύουν τη χρήση πολλαπλών οθονών με μια μόνο, εύκολη στην εγκατάσταση, μονάδα. Αυτές οι εξαιρετικά μεγάλες ευρείες οθόνες παρέχουν επίσης μια βελτιωμένη εργονομική εμπειρία χρήσης για λιγότερη κόπωση του λαιμού και των ώμων, χάρη στις πλήρως ρυθμιζόμενες προδιαγραφές και την ισορροπημένη απόσταση προβολής.

Άπλα το σωστό άγγισμα: οθόνες αφής
Η τεχνολογία αφής περιλαμβάνεται σε αρκετά από τα φετινά μοντέλα της Philips. Οι B2B Touch Monitors χρησιμοποιούν τη λειτουργία αφής Projected-Capacitive (P-Cap) και υποστηρίζουν έως 10 σημεία εκτός από την προηγμένη IP54 προστασία από την επαφή, το νερό και τη σκόνη. Αυτές οι οθόνες διαθέτουν επίσης ομαλή και εύκολη κλίση για να παρέχουν στους χρήστες την ευελιξία επιλογής της επιθυμητής γωνίας για μεγαλύτερη εργονομική άνεση.

Βολική συνδεσιμότητα: USB-C docking
Πολλές από τις επερχόμενες επαγγελματικές οθόνες Philips είναι εξοπλισμένες με USB-C docking και προσφέρουν πλήρη λειτουργικότητα σύνδεσης και βελτιωμένη συνδεσιμότητα για να ταιριάζουν με το νέο πρότυπο notebook, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις ανάγκες του σύγχρονου ευέλικτου περιβάλλοντος εργασίας. Διαθέτοντας έναν λεπτό, αμφίδρομο, αναστρέψιμο σύνδεσμο, το USB Type C προσφέρει εύκολη σύνδεση με ένα καλώδιο που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν δεδομένα με ασφάλεια στις πιο γρήγορες διαθέσιμες ταχύτητες δεδομένων, να φορτίζουν τις συσκευές τους, να συνδέουν την οθόνη τους σε τηλέφωνα και notebooks και να συνδέονται με περιφερειακές συσκευές, απλά και γρήγορα.

Ορισμένες λεπτομέρειες για τα κορυφαία προϊόντα της έκθεσης:

499P9H – Με διάσταση 49” το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει SuperWide, κυρτή οθόνη για αποτελεσματική διεκπεραίωση πολλαπλών εργασιών, αντικαθιστώντας την ανάγκη για πολλαπλές οθόνες σε περιβάλλοντα εργασίας όπως χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, χρηματιστήρια και άλλους B2B κλάδους. Εργονομικά βελτιστοποιημένη για αυξημένη παραγωγικότητα, μπορεί να περιστραφεί, να αλλάξει κλίση και να ρυθμιστεί για μέγιστη άνεση προβολής. Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μια ποικιλία από βολικά χαρακτηριστικά, όπως USB-C docking, Windows Hello pop-up webcam, μία βάση SmartErgo και Zero Power Switch.

349P9H, 329P9H και 349P7Q – προορισμένες για επαγγελματική χρήση, αυτές οι οθόνες διαθέτουν USB-C docking και υψηλή ανάλυση για ενισχυμένη παραγωγικότητα και συνδεσιμότητα. Εκτός από την ταχύτητα και την ευκολία της τεχνολογίας USB-C, η 349P9H διαθέτει μία 34” (21:9) επίπεδη IPS οθόνη 4 όψεων χωρίς πλαίσιο με 5120×2160 ανάλυση, Windows Hello hideaway webcam, USB-C docking και περισσότερα. Η 329P9H διαθέτει μία 31,5” (16:9) 4Κ επίπεδη οθόνη 4 όψεων χωρίς πλαίσιο με 3840×2160 ανάλυση, Windows Hello hideaway webcam και USB-C docking, και κατασκευάζεται από 85% ανακυκλωμένα πλαστικά μετά την κατανάλωση. Η 349P7F διαθέτει μία 34” (21:9) κυρτή οθόνη χωρίς πλαίσιο εξοπλισμένη με USB-C με PD καθώς επίσης και με ένα πρακτικό περιστρεφόμενο στήριγμα 175/175 που μπορεί επίσης να έχει κλίση -5 / + 20 για βέλτιστη άνεση.

221B9T και 171B9T – Προορισμένες για επαγγελματική χρήση, αυτές οι οθόνες αξιοποιούν την ισχύ της τεχνολογίας οθόνης αφής με P-Cap touch και IP 54 προστασία από την επαφή και τη διείσδυση νερού και σκόνης. Μεγέθους 21,5” και 17” αντίστοιχα, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν οθόνη αφής τεχνολογίας TN έως 10 σημείων, ευέλικτο σχεδιασμό βάσης και ευέλικτο σχεδιασμό βάσης για τη σωστή γωνία.

276C8, 278E9Q, και 328E9F – Αυτά τα ultra-slim, χωρίς πλαίσιο μοντέλα διαθέτουν απρόσκοπτο σχεδιασμό χωρίς άκρες για εξαιρετική εφαρμογή επέκτασης, UltraWide-color για ζωντανά, ρεαλιστικά γραφικά και USB-C συνδεσιμότητα. Το μοντέλο 276C8 προσφέρει μία επίπεδη, εξαιρετικά λεπτή οθόνη πάχους 6,1 χιλ, ενώ τα 278E9Q και 328E9F διαθέτουν κυρτές, λεπτές οθόνες 9,94 χιλ.

436M6VBPAB – Με πρώτη παρουσίαση τον Απρίλιο, η Philips Momentum 436M6VBPAB είναι η πρώτη οθόνη της Philips Momentum Line. Σχεδιασμένη για gamers κονσόλας, αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με UltraClear 4K UHD ανάλυση για εξαιρετική ακρίβεια σε μία τεράστια οθόνη 43 ιντσών, τεχνολογία Quantum Dot για μεγαλύτερη χρωματική ακρίβεια, υποστήριξη Adaptive Sync, 4 ms GtG χρόνο απόκρισης, και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου για γρήγορο gaming χωρίς σκίσιμο και τραύλισμα. Επιπλέον διαθέτει την επιβλητική λειτουργία Ambiglow Lighting και ενισχυμένο ήχο με DTS Sound. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά: το μοντέλο Momentum 436M6VBPAB είναι επίσης η πρώτη οθόνη στον κόσμο που κατάκτησε το νέο πρότυπο VESA DisplayHDR 1000, που σημαίνει πιο ζωντανές, ρεαλιστικές εικόνες με εξαιρετική φωτεινότητα, βάθος και απόχρωση.

Αυτά είναι μόνο κάποια από τα πιο σημαντικά προϊόντα που περιμένουν τους επισκέπτες της IFA. Στο περίπτερο της MMD οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν και θα έρθουν σε επαφή με ολόκληρη τη γκάμα οθονών για επαγγελματική και οικιακή χρήση, με μια επιλογή χαρακτηριστικών και μεγεθών για κάθε γούστο και προφίλ. Στο περίπτερο επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τέσσερις από τις ολοκαίνουργιες οθόνες της σειράς Momentum.