Η Samsung παρουσίασε τον μεγαλύτερο αισθητήρα κάμερας αλλά τελικά η Xiaomi θα τον αξιοποιήσει!

23 Ιουλίου, 2019

Η Samsung παρουσίασε τον αισθητήρα GW1 ISOCELL με τα 64MP ήδη από τον Μάιο, και όλοι πιστεύαμε ότι η κάμερα του Note 10 θα είναι εξοπλισμένη με αυτόν. Δυστυχώς για άλλη μια φορά η Samsung φαίνεται ότι θα μας απογοητεύσει, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι το Note δεν θα διαφέρει σημαντικά από το S10 στο κομμάτι των καμερών.

Ευτυχώς όμως όπως φαίνεται η Xiaomi δεν φοβάται το ρίσκο και θα είναι η πρώτη που θα παρουσιάσει κινητό με τον απίστευτο αυτό αισθητήρα.
Οι πληροφορίες έρχονται από τον γνωστό tipster @IceUniverse και δείχνουν ένα νέο Redmi μοντέλο με κάμερα 64MP. Μάλιστα εντυπωσιακή είναι και η φωτογραφία που συμπεριλαμβάνεται η οποία δείχνει μια γάτα με το μάτι της να είναι ζουμαρισμένο και να δείχνει απίστευτη λεπτομέρεια. Δεν γίνεται κανένας λόγος για το μοντέλο αλλά μπορούμε από τώρα να σας πούμε ότι θα είναι μια ιδιαίτερα budget friendly πρόταση όπως όλη η σειρά Redmi άλλωστε.

Ο νέος αισθητήρας θα προσφέρει επίσης υποστήριξη HDR σε πραγματικό χρόνο. Αυτό που μένει είναι να δούμε αν ο νέος ISOCELL είναι ένας top of the line αισθητήρας που να μπορεί να τα «βάλει» με τους κορυφαίους Exmor της Sony. Βλέπετε και η ιαπωνική εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι το Xperia XZ4 θα έχει κάμερα με αισθητήρα 52MP!