Η SMEG και οι Dolce & Gabbana φέρνουν την πασαρέλα μέσα στην κουζίνα σας!

16 Μαρτίου, 2019

Η SMEG είναι γνωστή για τις ποιοτικές, ρετρό design, και εξωφρενικά υπέρ κοστολογημένες οικιακές συσκευές που κατασκευάζει. Δυστυχώς το design πληρώνεται αδρά κάτι που γνωρίζετε όλοι εσείς που θωρείτε ότι έχετε εκλεπτυσμένο γούστο.
Η SMEG γνωρίζοντας καλά ότι έχει ένα ιδιαίτερα premium προϊόν ξεκίνησε συνεργασία με την γνωστή Dolce Gabbana παρουσιάζοντας για αρχή ένα ψυγείο σε 9 διαφορετικά σχέδια το οποίο κοστίζει 50.000 δολάρια! Το ψυγείο αυτό απευθύνεται σε αυτούς που έχουν τα πάντα και θέλουν το κάθε τι που μπαίνει μέσα στο σπίτι τους να είναι μοναδικό.

Η συνεργασία αυτή πήγε τόσο καλά που SMEG και Dolce Gabbana αποφάσισαν να παρουσιάσουν και μια σειρά από μικροσυσκευές για την κουζίνα με την ίδια φιλοσοφία και σχεδίαση.
Μπλέντερ, καφετιέρα, φρυγανιέρα, μίξερ, λεμονοστίφτης, βραστήρας και αποχυμωτής με την υπογραφή της Dolce Gabanna λοιπόν. Τα σχέδια με τα οποία είναι διακοσμημένα είναι μοναδικά, εμπνευσμένα από την Σικελία, και μπορεί να θυμίζουν κάτι από παλιό λούνα παρκ ή πανηγύρι αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την μοναδικότητά τους.

Ναι οι τιμές είναι εξωφρενικά υψηλές για το είδος των συσκευών, έτσι για παράδειγμα η φρυγανιέρα και το μπλέντερ κοστολογούνται στα 850 δολάρια, ο λεμονοστίφτης στα 650$ και ο αποχυμωτής στα 1500$!