Η Wiko παρουσιάζει τα View2 Go και View2 Plus!

31 Αυγούστου, 2018

H Wiko παρουσίασε τη συλλογή View2 στην MWC 2018. Η σειρά αυτή προσφέρει στους χρήστες ακόµα µεγαλύτερο εύρος οθόνης σε συσκευές Full Screen 19:9, με ιδιαίτερα ομαλή απόδοση. Τώρα στην IFA 2018, η Wiko προχωράει ένα βήµα παραπέρα µε την παρουσίαση της διευρυμένης συλλογής View2. Με το λανσάρισµα View2 Go και View2 Plus, η Wiko προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές, καθώς και οι δύο συσκευές διαθέτουν νέο σχεδιασμό με διαφορετικό σχήμα Full Screen και καινοτόμο φινίρισμα.

 

Αυτό που κάνει το View2 Go και το View2 Plus να ξεχωρίζουν είναι το κομψό νέο σχήμα της full screen οθόνης τους. Συµβαδίζοντας µε τα τελευταία και πιο trendy σχήµατα οθόνης, ο νέος αυτός σχεδιασμός προσφέρει σ τους καταναλωτές μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών μέσα στη συλλογή View2. Τη νέα εµφάνιση και premium αίσθηση που δίνει το View2 Go συµπληρώνει και το reflective mirror effect σε 4 εντυπωσιακά χρώματα ενώ το View2 P lus προσφέρει ένα συμπαγές, κομψό σώμα με γυαλιστερό γυάλινο τελείωμα. Και οι δύο συσκευές είναι διαθέσιµες και στο Supernova, και µια ειδική gradient σκιά που συνήθως υπάρχει µόνο σε high end µοντέλα smartphones.

Και οι δύο συσκευές τροφοδοτούνται µε µπαταρία 4000 mAh. Αυτό σε συνδυασµό µε τους επεξεργαστές εξασφαλίζουν ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Από ταινίες και παιχνίδια έως µηνύµατα ηλεκτρονικού ταχυδροµείου και τραγούδια, οι συσκευές είναι βελτιστοποιηµένες για τον απαιτητικό χρήστη. Απολαύστε μια ολόκληρη μέρα εντατικής χρήσης σε μία μόνο φόρτιση.Το View2 Go έρχεται µε οπίσθια κάμερα 12MP  ενώ το View 2 Plus χρησιμοποιεί διπλή κάμερα 12MP. Και τα δύο κινητά είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες IMX486 της Sony.