Κάντε μια βόλτα μαζί μας, και δείτε όλα τα νέα προϊόντα της Sony για το 2019!

13 Σεπτεμβρίου, 2019

Μια εταιρεία όπως η Sony δεν θα μπορούσε να μην έχει εντυπωσιακό booth στην IFA 2019. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε μπορείτε και εσείς να κάνετε μια βόλτα μέσα στο περίπτερο της Sony, και να δείτε από πρώτο χέρι τις νέες της κυκλοφορίες.

Στην είσοδο έχουμε τις δύο νέες φωτογραφικές a6600 και a6100 αλλά και όλες τις mirrorless της εταιρείας με την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και τις απίθανες λειτουργίες.

Ακολουθεί ένας μεγάλος χώρος για το «αστέρι» της Sony, το Xperia 5 με την φανταστική οθόνη OLED CinemaWide 21:9, την τριπλή κάμερα και τον ήχο Hi-Res. Το Xperia 5 μειώνει το μέγεθος της οθόνης στο 6.1’’ από τις 6,5 ίντσες του Xperia 1, κάτι που αυτομάτως το κάνει πιο εύκολο στον χειρισμό με το ένα χέρι.

Τα ακουστικά με το σύστημα αποθορυβοποίησης της Sony είναι πάντα εντυπωσιακά και στο booth η Sony φρόντισε να έχει τα true wireless WF-1000XM3, τα τύπου neckband WI-1000XM2 και τα «μεγάλα» WH-1000XM3. Όλα τους έχουν το κορυφαίο noise cancelling της Sony αλλά και την προσοχή στην λεπτομέρεια που δίνει πάντα η εταιρεία στην κατασκευή των προϊόντων της.

Στον τομέα της τηλεόρασης την παράσταση φυσικά κλέβει η απίθανη ZG9 Master Series, μια Full Array LED ανάλυσης 8K! Όχι βέβαια ότι η εικόνα της AG9 OLED έχει τίποτα να ζηλέψει. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι τηλεοράσεις OLED της Sony συγκαταλέγονται ανάμεσα στις αγαπημένες μας κάθε χρόνο.

Στο κομμάτι του ήχου το επετειακό Walkman με την animated κασέτα είναι «όλα τα λεφτά» ενώ και τα Hi-Res Near Field ηχεία SA-Z1 επιβεβαιώνουν την βαθιά γνώση που έχει η Sony στην δημιουργία premium audio.