Μια ματιά στο πιο ακριβό δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο! Που αλλού; Στο Λας Βέγκας!

8 Μαρτίου, 2019

Το πιο ακριβό δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο είναι στο Λας Βέγκας. Δεν πιστεύουμε να σας φαίνεται περίεργο. Άλλωστε πόσες πόλεις στον κόσμο θα είχατε στο μυαλό σας για κάτι τόσο premium; Άντε να βάζατε και το Ντουμπάι μέσα στην μικρή αυτή λίστα.
Πρόσφατα λοιπόν το Palms Casino Resort παρουσίασε την σουίτα Empathy η οποία θα σας κοστίζει 100.000 δολάρια για κάθε νύχτα που θα περάσετε μέσα σε αυτήν. Η σουίτα των 840 τετραγωνικών μέτρων έχει σχεδιαστεί και διακοσμηθεί από τον καλλιτέχνη Damien Hirst αλλά και την βραβευμένη εταιρία Bentel & Bentel.

Είναι γεμάτη ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα και υφάσματα τα οποία όλα έχουν την σφραγίδα του γνωστού καλλιτέχνη ενώ δεν λείπουν και μεγάλα έργα όπως το τεράστιο ενυδρείο μέσα στο οποίο βρίσκονται δύο καρχαρίες οι οποίοι κολυμπούν σε φορμόλη!?


Στην σουίτα επίσης υπάρχει ένα μπαρ 13 θέσεων, δύο lounge για 52 επισκέπτες, μια μεγάλη τραπεζαρία, δύο κύρια υπνοδωμάτια, τεράστιες ντουλάπες και μπάνια, ιδιωτικό spa, δωμάτια μασάζ και γυμναστήριο. Σαν να μην έφταναν αυτά στην βεράντα υπάρχει Jacuzzi, 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ και σωφέρ και VIP πρόσβαση στα KAOS Dayclub & Nightclub και στο Pearl Concert Theater.


Τέλος ο τυχερός επισκέπτης θα έχει και 10.000 δολάρια σε credits για να χρησιμοποιεί μέσα στο resort. Έτσι για τα ψιλοέξοδα της ημέρας.