Νέοι Canon PIXMA, ιδανικοί για μικρές επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που εργάζονται από το οικιακό γραφείο

9 Απριλίου, 2019

Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία τριών μικρού μεγέθους και οικονομικών εκτυπωτών με επαναγεμιζόμενα δοχεία μελανιού, οι οποίοι επεκτείνουν την σειρά Canon PIXMA G. Σχεδιασμένο για χρήστες σε μικρά γραφεία ή επιχειρηματίες που εργάζονται από το σπίτι, το Canon PIXMA G6050 είναι ένα έγχρωμο πολυμηχάνημα με δυνατότητες σάρωσης και αντιγραφής και πρακτικό εμπρόσθιο πίνακα με ρυθμιζόμενη γωνία, που διαθέτει οθόνη LCD 2 γραμμών.

Επιπλέον, ο Canon PIXMA G5050 είναι ένας έγχρωμος εκτυπωτής με δικτύωση Ethernet, για ασφαλείς δικτυακές συνδέσεις και Wi-Fi για συνδεσιμότητα με «έξυπνες» συσκευές. Τέλος, ο Canon PIXMA GM2050 είναι ένας ασπρόμαυρος εκτυπωτής με επαναγεμιζόμενο δοχείο μελανιού, που παρέχει χαμηλό κόστος λειτουργίας και υψηλή παραγωγικότητα για επιχειρήσεις που χρειάζονται κυρίως μονόχρωμες εκτυπώσεις.

Κάθε εκτυπωτής είναι σχεδιασμένος με γνώμονα τις απαιτήσεις των συχνότερων χρήσεων στο γραφείο, παρέχοντας καλύτερη ποιότητα, γρήγορη εκτύπωση και ανταγωνιστικό κόστος λειτουργίας. Με βελτιωμένες φιάλες μελανιού που χρησιμοποιούνται εύκολα, υψηλής απόδοσης σελίδων δοχεία μελανιού και πολυάριθμες επιλογές συνδεσιμότητας, οι νέοι εκτυπωτές Canon PIXMA G προσφέρουν στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων ποιότητα δίχως περιορισμούς και εκτεταμένη λειτουργικότητα.

Είτε πρόκειται για ένα κτηματομεσιτικό γραφείο που τυπώνει έγγραφα σχετικά με ιδιοκτησίες, ή για ένα εστιατόριο που τυπώνει μενού σε καθημερινή βάση, το κόστος παραμένει σε χαμηλά επίπεδα χάρη στα μελανοδοχεία υψηλής απόδοσης σελίδων της Canon. Οι νέοι εκτυπωτές είναι σε θέση να τυπώνουν μέχρι και 18.000 σελίδες καταναλώνοντας μόλις τρία μελανοδοχεία μαύρου χρώματος ή 7.700 σελίδες στην περίπτωση του πακέτου έγχρωμων μελανοδοχείων των μοντέλων Canon PIXMA G6050 και Canon PIXMA G5050, ελαχιστοποιώντας τις καθυστερήσεις και εξοικονομώντας χρόνο, απαλλάσσοντας το χρήστη από την ανάγκη να προμηθεύεται συνεχώς μελάνι, μειώνοντας έτσι δραστικά το κόστος ανά σελίδα.

Και οι τρεις εκτυπωτές μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα μέσω της αυτόματης εκτύπωσης και από τις δύο πλευρές του χαρτιού και της χωρητικότητας τροφοδοσίας 350 σελίδων κοινού χαρτιού, ελαχιστοποιώντας έτσι τις περιπτώσεις επαναγέμισης και μειώνοντας σημαντικά τις δαπάνες για χαρτί. Όταν το μελάνι πλησιάζει στο τέλος του, οι επιχειρήσεις με γρήγορους ρυθμούς παραγωγής επωφελούνται από τις προηγμένες φιάλες μελανιού της Canon που δεν χρειάζονται πίεση, και οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για γρήγορη επαναγέμιση και ελαχιστοποίηση του χρόνου αδράνειας.

Οι επιχειρήσεις με σημαντικές ανάγκες καθημερινών εκτυπώσεων μπορούν να επωφεληθούν χάρη στις ταχύτητες που φτάνουν μέχρι και τις 13 όψεις ανά λεπτό (ipm – images per minute) σε ασπρόμαυρο και 6,8 ipm έγχρωμο για τον Canon PIXMA G6050 και τον Canon PIXMA G5050 . Αυτά τα μικρά οφέλη, συνδυαστικά, ενισχύουν σημαντικά την παραγωγικότητα.

Η μείωση του κόστους και η ενίσχυση της παραγωγικότητας που παρέχουν οι νέοι εκτυπωτές Canon PIXMA G, δεν συνεπάγονται παραχωρήσεις στην ποιότητα. Το επανασχεδιασμένο αποκλειστικό μαύρο μελάνι στερεάς χρωστικής (“pigment”) της Canon, παράγει υψηλής οξύτητας, ευκρίνειας και καθαρότητας κείμενο, ιδανικό για έγγραφα και παρουσιάσεις με επαγγελματική όψη. Οι Canon PIXMA G6050 και Canon PIXMA G5050 μπορούν επίσης να τυπώσουν εντυπωσιακού χρώματος φωτογραφίες χωρίς περιθώρια, μεγέθους μέχρι Α4, και τυπώνουν φωτογραφίες 10×15 εκατοστών σε περίπου 37 δευτερόλεπτα .

Κάθε εκτυπωτής προσφέρει επίσης έξυπνη και βολική εκτύπωση μέσω της εφαρμογής Canon PRINT για iOS και Android, και τη δυνατότητα εκτύπωσης από το cloud με την εφαρμογή PIXMA Cloud Link, υποστηρίζοντας τις υπηρεσίες Google Drive, Dropbox και Evernote. Καθιστώντας ακόμη πιο ευέλικτη τη διαδικασία, οι κάτοχοι των Canon PIXMA G6050 και Canon PIXMA G5050 μπορούν να τυπώνουν ασύρματα και απευθείας από «έξυπνες» συσκευές μέσω AirPrint (iOS), Mopria (Android) ή Windows 10 Mobile. Για επιχειρήσεις που χρειάζονται ασφαλέστερη επικοινωνία, υπάρχει επίσης ενσύρματη σύνδεση Ethernet.

Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που επιθυμούν να επεκταθούν σε περισσότερα υποκαταστήματα, μπορούν να παρακολουθούν από απόσταση τους συγκεκριμένους εκτυπωτές μέσω του εργαλείου Canon Management Information Base, το οποίο είναι διαθέσιμο online. Αυτό το σύστημα ελέγχει τη στάθμη του μελανιού και τον αριθμό των εκτυπώσεων από μια κεντρική τοποθεσία, έτσι ώστε να γίνονται οι σχετικές παραγγελίες φιαλών μελανιού και χαρτιού πριν τελειώσουν τα αναλώσιμα.

Οι Canon PIXMA G6050 και Canon PIXMA G5050 είναι συμβατοί με πολλά νέα μέσα εκτύπωσης όπως, μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί, αυτοκόλλητο φωτογραφικό χαρτί και τετράγωνο φωτογραφικό χαρτί 9×9 εκατοστών, τα οποία είναι ιδανικά για όσους θέλουν να είναι πιο δημιουργικοί, χρησιμοποιώντας τον εκτυπωτή στο σπίτι.