Οι άνδρες με τα μαύρα: Παγκόσμια απειλή, Η Σωτηρία του πλανήτη ξεκίνησε με μια δροσερή πρεμιέρα!

14 Ιουνίου, 2019

Δροσερή η χθεσινή ελληνική πρεμιέρα της νέας ταινίας της Sony, ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ, που υποδέχτηκε το κοινό στην φιλόξενη ταράτσα των Αμπελοκήπων, στο Cine – Άνεσις, που για δεύτερο καλοκαίρι ανοίγει την πόρτα του στο κοινό της Αθήνας που αγαπάει τον καλό κινηματογράφο.

Ανάμεσα στους θεατές που παρευρέθηκαν, ήταν και η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, ο παρουσιαστής Άλεξ Κάβδας και η chef Γωγώ Δελογιάννη.
Στον χώρο εκτέθηκαν και έργα σπουδαστών του ΑΚΤΟ, οι οποίοι εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν και επιμελήθηκαν αφίσες και εικαστικά, βασισμένα στο πολυδιάστατο σύμπαν της ταινίας ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ.

Σύνοψη
Οι Άντρες με τα Μαύρα έχουν εξαπλώσει τη δράση τους στον πλανήτη, το ίδιο όμως έχουν κάνει και τα εξωγήινα αποβράσματα. Για να μας προστατεύσουν, ο παρασημοφορημένος Πράκτορας H (Chris Hemsworth) και η αποφασισμένη νεοσύλλεκτη M (Tessa Thompson) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα απρόσμενο δίδυμο που μπορεί και να τα καταφέρει. Καθώς έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα παγκόσμια απειλή που μπορεί να πάρει τη μορφή του οποιουδήποτε, ακόμα και ενός Άντρα με τα Μαύρα, πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν την οργάνωση και τον ίδιο τον κόσμο.

Η ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους από την Feelgood