Οι πρώτες λήψεις από την κάμερα του Huawei P30 Pro κόβουν την ανάσα με την ποιότητά τους!

21 Μαρτίου, 2019

Η πιο hot παρουσίαση κινητού πλησιάζει και σε μερικές ημέρες θα γνωρίζουμε όλοι τις αλλαγές που θα φέρει στην mobile φωτογράφηση. Φυσικά μιλάμε για την σειρά Huawei P30 η οποία μετά την τεράστια επιτυχία του P20 έχει ανεβάσει τις προσδοκίες μας ιδιαίτερα υψηλά.
Ο γνωστός κινηματογραφιστής Parker Walbeck πάντως φρόντισε να κάνει την αναμονή ακόμη πιο ενδιαφέρουσα καθώς όπως φαίνεται είναι ο πρώτος που έχει στα χέρια του την νέα συσκευή της Huawei, την δοκίμασε και ανέβασε κάποια δείγματα στο κανάλι του στο YouTube.

Φυσικά δεν αναφέρει ποια συσκευή χρησιμοποιεί αλλά το σίγουρο είναι ότι ούτε το iPhone αλλά ούτε και το Galaxy S10 μπορούν να δώσουν τόσο εντυπωσιακά καλές εικόνες.
Το βίντεο του Walbeck έχει διάρκεια 3 λεπτά αλλά είναι υπέρ αρκετά για να δείτε τις δυνατότητες της νέας κάμερας του P30 Pro. Το υλικό δίνει έμφαση στο απίστευτο zoom αλλά και τις low light δυνατότητες της συσκευής ενώ ο δημιουργός τονίζει ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπει κινητό να κάνει zoom και να μην χάνει καθόλου από την ποιότητα εικόνας.

Όσο για την ποιότητα λήψης στο σκοτάδι ο Walbeck τονίζει ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά και ότι οι εικόνες έχουν ποιότητα αντίστοιχη με αυτή μιας DSLR!


Τέλος τονίζει ότι δεν χρησιμοποιεί κάποιο gimbal κάτι που φυσικά σημαίνει ότι το σύστημα σταθεροποίησης που έχει ενσωματώσει η Huawei απλά λειτουργεί υποδειγματικά.
Ίσως είναι η πρώτη φορά που ένα hands on το οποίο δεν αποκαλύπτει την συσκευή προκαλεί τόσο μεγάλη ταραχή!
Εδώ θα πρέπει να σας θυμίσουμε ότι την Τρίτη 26 Μαρτίου η σειρά P30 της Huawei θα παρουσιαστεί επίσημα στο Παρίσι.
Το Matrix Life θα βρίσκεται εκεί και θα φωτογραφίζει τον πύργο του Άιφελ…όπως φαίνεται από μεγάλη απόσταση με το κορυφαίο οπτικό zoom του P30 Pro!