Οι OLED καταρράκτες της LG εντυπωσιάζουν στην CES 2019

11 Ιανουαρίου, 2019

Για ποιους προβολείς και μεγάλες τηλεοράσεις μιλάτε; Απλά φανταστείτε να είχατε στο σαλόνι σας μια εγκατάσταση όπως αυτή που έφτιαξε η LG για το περίπτερό της στην CES 2019 και την οποία ονόμασε OLED Falls. Είναι αλήθεια ότι η LG το συνηθίζει να κάνει επίδειξη της ευελιξίας και της απίθανης εικόνας που προσφέρουν οι τηλεοράσεις OLED. Τον Σεπτέμβριο του 2018 στην IFA στο Βερολίνο είχε ένα παρόμοιο setup όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω.

Το ‘LG OLED Falls’ αποτελείται από 260 LG OLED εύκαμπτες open-frame επαγγελματικές οθόνες, τοποθετημένες σε κυρτή, κοίλη και επίπεδη διάταξη. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για 76 κοίλες, 72 κυρτές και 112 εύκαμπτες και επίπεδες open-frame video wall οθόνες LG OLED 55 ιντσών. Το ‘LG OLED Falls’ είναι ένα μοναδικό έκθεμα της CES 2019, ακολουθώντας την παράδοση του ‘LG OLED Canyon’ στην CES 2018 και του ‘LG OLED Tunnel’ στη CES 2017.

Με ύψος 6 μέτρα και πλάτος 19,8 μέτρα το ‘LG OLED προσέφερε μία φαντασμαγορική εμπειρία προβολής περιεχομένου μεταφέροντας τον επισκέπτη μέσα στις καμπύλες της ερήμου, τους καταρράκτες, τα κύματα των ωκεανών και τις ριπές φωτός.