Ουδέν κρυπτόν για την εμφάνιση των νέων iPhone, και μάλιστα από αξιόπιστες πηγές!

13 Μαΐου, 2019

Παραδοσιακά οι περισσότερες λεπτομέρειες για την νέα σειρά iPhones έχουν διαρρεύσει και μάλιστα από αξιόπιστες πηγές οι οποίες μας έχουν δώσει έγκυρες πληροφορίες και στο παρελθόν.
Δεν γνωρίζουμε την ακριβή ονομασία των συσκευών αλλά εμείς για την ώρα θα τα αποκαλούμε iPhone 11, iPhone 11 Max και iPhone 11R.

Σχεδιαστικά σίγουρα ξεχωρίζει η τετράγωνη τοποθέτηση των καμερών, κάτι που μεν έχουμε δει στο πρόσφατο παρελθόν από το Huawei Mate 20, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς δεν μας φάνηκε και τόσο καλαίσθητη επιλογή στα iPhone. Πριν βγάλουμε όμως το τελικό συμπέρασμα θα κάνουμε υπομονή μέχρι να έχουμε τα κινητά στα χέρια μας.

Το τετράγωνο το οποίο περιέχει τις κάμερες θα έχει το ίδιο χρώμα με την πλάτη της συσκευής ενώ στην μικρή έκδοση (iPhone 11R) θα υπάρχει διπλή κάμερα. Η λεπτομέρεια αυτή έγινε γνωστή από την διαρροή των καλουπιών
Για τα specs δεν έχουν διαρρεύσει πολλά αλλά περιμένουμε αύξηση στις επιδόσεις, καλύτερες κάμερες ενώ αρκετές πηγές ισχυρίζονται ότι θα υπάρχει και η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση που εγκαινίασε πρώτη η Huawei με το Mate 20 και υιοθέτησε και η Samsung με το Galaxy S10.
Το καλό είναι ότι από επίσης αξιόπιστη πηγή διέρρευσαν και οι ακριβείς διαστάσεις των iPhone 11 και iPhone 11 Max οπότε τα renders που θα βλέπουμε από εδώ και μπρος θα είναι ιδιαίτερα ακριβή.