Ποιο είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο με leasing;

14 Μαΐου, 2018

 

Θέλεις να ζήσεις στις ΗΠΑ και να πάρεις ένα αυτοκινητάκι με leasing που να έχει και λίγη «μούρη» βρε αδερφέ. Ποιες είναι οι επιλογές σου;

Η χώρα της ευκαιρίας για άλλη μια φορά το τερματίζει, και σου δίνει την δυνατότητα να νοικιάσεις μια Pagani Huayra Roadster αντί του ευτελούς ποσού των 36,270$ τον μήνα.
Μην ξινίζετε τα μούτρα σας, αν έχετε τα «μπολς» αγοράστε το μετρητοίς. Κοστίζει μόνο 2,4 εκατομμύρια, αλλά ακόμη και αν τα έχετε περισσευούμενα, δεν είναι σίγουρο ότι θα εγκρίνει ο κύριος Pagani να ιδρώσετε τα υπέροχα δερμάτινα καθίσματα ενός από τα αριστουργήματά του.

Το τρελό αυτό leasing κάνει η εταιρία Putnam Leasing, και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε δικό σας -τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το μετρητό- ένα εκ των 100 μόλις Huayra Roadster που θα βγουν από το μαγικό εργοστάσιο της Pagani.

Αν τα 36 χιλιάρικα τον μήνα σας φαίνονται δύσκολα στην χώνεψη ακούστε και τις λεπτομέρειες του συμβολαίου.
Πρώτα θα πρέπει να καταθέσετε μια προκαταβολή 700.000 δολαρίων, και έπειτα να υπογράψετε τις 60 μηνιαίες δόσεις των 36 χιλιάδων. Κάτι δηλαδή σαν να αγοράζεις μια Rolls Royce Cullinan και μια McLaren 720S μετρητοίς και έπειτα να πληρώνεις ένα Jeep Cherokee κάθε μήνα για 5 χρόνια.

Και όμως, το deal αυτό συμφέρει- μην βαράτε- καθώς αν βάλετε κάτω τους αριθμούς θα δείτε ότι στο τέλος η Huayra θα σας στοιχίσει ελαφρώς λιγότερα από το αρχικό κόστος, ενώ ως γνωστόν η αγορά ενός limited edition αυτοκινήτου είναι επένδυση καθώς κάθε χρόνο θα ανεβαίνει η αξία του.
Με την προϋπόθεση πάντα ότι θα το κρατήσετε σε άριστη κατάσταση.

Άτιμη ζωή, για άλλη μια φορά τα λεφτά πηγαίνουν πίσω στα λεφτά!