Ποιο Galaxy S10, η Huawei ήδη μας τρολάρει με την απίθανη κάμερα του P30 Pro!

19 Φεβρουαρίου, 2019

Μπορεί η Samsung να επέλεξε ξεχωριστό event μερικές ημέρες μόνο πριν το Mobile Congress για να παρουσιάσει την σειρά Galaxy S10, αλλά η Huawei όπως φαίνεται είναι διατεθειμένη να περιμένει έναν ολόκληρο μήνα για να εξαπολύσει την επίθεσή της.

Ξεκίνησαν λοιπόν τα teasers για την μεγάλη παρουσίαση των Huawei P30 και P30 Pro στο Παρίσι και όπως βλέπουμε στο μικρό βίντεο και το poster το logo εδώ είναι «Rewrite The Rules». Ακούγεται πολλά υποσχόμενο και με δεδομένο ότι και οι προσδοκίες μας είναι ιδιαίτερα υψηλές από το νέο φωτογραφικό κινητό της Huawei, κάτι μας λέει ότι η Leica πάλι θα έχει κάνει το θαύμα της.

Από τις μέχρι σήμερα διαρροές έχουμε μάθει ότι τα P30 θα έχουν waterdrop notch και 3 με 4 κάμερες (ανάλογα το μοντέλο) αλλά από την αφίσα του event καταλαβαίνουμε ότι μια από αυτές θα έχει εκπληκτικό zoom. Αν ακούσουμε τις φήμες το zoom αυτό θα είναι 5x οπτικό ενώ θα υπάρχει και υβριδικό 10x.

Είναι αλήθεια ότι είμαστε περίεργοι να δούμε και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των νέων P30 καθώς είναι σίγουρο ότι η Huawei θα θελήσει να δώσει ένα δυνατό χτύπημα στην σειρά S10. Από την άλλη, και οι δύο εταιρείες θα παρουσιάσουν τις φουτουριστικές foldable συσκευές τους μέχρι την έναρξη του Mobile World Congress, οπότε μείνετε συντονισμένοι για τη ζωντανή κάλυψή μας από τη Βαρκελώνη.