Τέλος τα smartwatch και τα smartphone, αυτό που χρειάζεστε είναι το Xenxo S Ring!

12 Μαΐου, 2018

 

Το Xenxo S, ένα μικρό δαχτυλίδι το οποίο φιλοδοξεί να αντικαταστήσει όχι μόνο το smartphone, αλλά και τα smartwatch, fitness bands και τα ακουστικά Bluetooth!

Και όμως, αυτό το μικρό gadget μπορεί ούτε λίγο ούτε πολύ να εκτελέσει 12 διαφορετικές λειτουργίες!
Μπορείτε να απαντήσετε στις κλήσεις σας χάρη στο ενσωματωμένο Bluetooth μικρόφωνο και ακουστικό που διαθέτει, έχει 4GB μνήμης για τα σημαντικά σας αρχεία, υποστηρίζει Google Assistant και Siri, έχει ξυπνητήρι με δόνηση, μπορεί να κάνει πληρωμές με NFC, διαθέτει μετρητή βημάτων και άλλες fitness λειτουργίες, ενώ έχει λειτουργία SOS, Bluetooth Key κλπ.

 

 

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως οι δημιουργοί του κατάφεραν να χωρέσουν επεξεργαστή και πλήθος αισθητήρων σε μια τόσο μικρή επιφάνεια, ενώ για να γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό μπορείτε να το χειριστείτε και με gestures!

 

 

Πιο συγκεκριμένα το δαχτυλίδι αυτό ενσωματώνει 94 διαφορετικά μικροσκοπικά εξαρτήματα, 4 αισθητήρες και 32bit controller κρατώντας μάλιστα τις διαστάσεις ενός στιλάτου κοσμήματος.

 

-Ξέρουμε, έχετε πολλές ερωτήσεις. Ένας ένας παρακαλώ.

 

Θα κάνω κλήσεις με αυτό; Χλωμό το βλέπω!
Λάθος αγαπητοί. Το Xenxo S διαθέτει ένα ηχείο με ενεργή αποκοπή θορύβων αλλά και ακουστικό MEMS omnidirectional – παντοκατευθυντικό- με μεγάλη ευαισθησία και εξαιρετική απόδοση.

 

Και από αυτονομία τι γίνεται;
Η κυρτή επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-Po μπορεί να αντέξει για 5 ολόκληρες ημέρες σε αναμονή ή 3 ώρες συνεχόμενης ομιλίας.

 

Θα αντέξει την κακομεταχείριση;
Μπορεί να ενσωματώνει αρκετή τεχνολογία, αλλά ταυτόχρονα είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη. Εντάξει όταν πλένετε τα πιάτα ή κάνετε μπάνιο μπορείτε να το βγάζετε, μην τα θέλετε και όλα δικά σας.

 

Από συμβατότητα τι γίνεται;
Το Xenxo S είναι συμβατό με Android, IOS, Windows και MacOS οπότε καλύπτει όλες σας τις ανάγκες. Εσείς με το Linux… για άλλη μια φορά ατυχήσατε.

 

Και μια τιμούλα παρακαλώ..
Το τελικό κόστος θα βρίσκεται στα 249 δολάρια, αλλά αν βιαστείτε και στηρίξετε την προσπάθεια στο Kickstarter μπορείτε να το κλείσετε από τώρα για 179 δολάρια. Καλό deal έτσι δεν είναι;

 

 

KICKSTARTER