Τα κορυφαία gadgets για ένα αξέχαστο Πάσχα! Άντε και Πρωτομαγιά…

25 Απριλίου, 2019

Νομίζετε ότι μια παραδοσιακή ψησταριά ή δυο τριπόδια και κάρβουνο επάνω στην λαμαρίνα είναι ότι χρειάζεστε για καλές γιορτές; Ε λοιπόν κάνετε λάθος! Το Matrix Life επέλεξε τα κορυφαία gadgets που μπορούν να κάνουν την ζωή σας ευκολότερη αλλά και τις γιορτινές σας ημέρες ακόμη πιο ενδιαφέρουσες! Από ψησταριές για μοναχικούς και τεμπέληδες μέχρι φωτογραφικά κινητά, ηχεία παραλλαγής και ακουστικά ως αντίμετρο για τις φωνακλάδικες οικογένειες. Αυτή είναι η δική μας Πασχαλινή Wish List!

 

WEBER GO ANYWHERE


Εντάξει, δεν έχετε κάποιο χωριό να πάτε, δεν μιλάτε με τους συγγενείς (άρα δεν σας έχει καλέσει κανείς για τις γιορτές) και έτσι ξεμείνατε τα δυο σας. Ψηλά το ηθικό και ακολουθήστε τις οδηγίες μας για ένα καλό Πάσχα.
Πηγαίνετε στον χασάπη της γειτονιάς σας και αγοράστε αρνίσια ή κατσικίσια παιδάκια. Αν δεν σας αρέσουν τα αμνοερίφια πάρτε μπριζολάκια χοιρινά ή μοσχαρίσια, κανένα λουκάνικο άντε και κοτόπουλο κομμένο σε παιδάκια. Έπειτα αγοράστε την φορητή ψησταριά της Weber και είσαστε έτοιμοι για την εξόρμησή σας. Η Go Anywhere είναι ο ορισμός της φορητής ψησταριάς με ελαφριά και άριστη ποιότητα κατασκευής. Έχει καπάκι για να μην γεμίσετε στάχτη το αυτοκίνητο, σχάρες από επιχρωμιωμένο χάλυβα και ανακλινόμενα πόδια στήριξης τα οποία ασφαλίζουν το καπάκι για εύκολη μεταφορά. Φτηνή δεν την λες, αλλά από την άλλη είναι τόσο καλή που θα αντέξει αρκετά χρόνια!

TIMH: 112€

ΑΓΟΡΑ

 

ΦΟΥΚΟΥ ΑΙΑΝΤΑΣ 


Οι Έλληνες ξέρουμε να τρώμε. Το ίδιο και τα αδέλφια μας οι Κύπριοι οι οποίοι μάλιστα έχουν εξελίξει και την δική τους φιλοσοφία στο grill. Μιλάμε φυσικά για τις ψησταριές φουκού οι οποίες είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καλοφαγά αλλά και τον λίγο τεμπέλη…και εξηγούμαστε.
Οι ψησταριές αυτού του τύπου δέχονται πολλές διαφορετικές σούβλες – τύπου κοντοσούβλι- οι οποίες μπορούν να γυρίζουν όλες μαζί με έναν ηλεκτρικό μηχανισμό. Έτσι μπορείτε να ψήνετε ταυτόχρονα κοντοσούβλι χοιρινό και αρνίσιο, κοκορέτσι, εξοχικό ή ότι άλλο τραβάει η ψυχούλα σας και εσείς απλά θα επιβλέπετε από την μασαζοπολυθρόνα που έχετε στην αυλή. Μάλιστα μπορείτε να προμηθευτείτε και ειδικές σούβλες με ενσωματωμένη σχάρα για κοτόπουλα ή ψάρια. Όλο και κάποιος «περίεργος» θα είναι στην παρέα που δεν τρώει λιπαρά. Έτσι δεν είναι κουμπάρε;

ΤΙΜΗ: 549€

ΑΓΟΡΑ

 

 

METRO ROCK-6 


Ιδανικό για το εξοχικό ή την αυλή του σπιτιού. Θα φροντίσει να αναπαράγει πιστά όλες τις εκνευριστικές υψηλές συχνότητες των κλαρίνων που συνοδεύουν παραδοσιακά αυτές τις ημέρες το ψήσιμο και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Από την άλλη μπορείτε να κάνετε και αποτοξίνωση βάζοντας τα αγαπημένα σας heavy metal τραγούδια και να απολαύσετε το θέαμα. Δηλαδή αυτούς που προσπαθούν να βρουν από που έρχεται αυτή η μουσική του «σατανά».

ΤΙΜΗ: 140€

ΑΓΟΡΑ

 

WOODWELL ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ 


Μπαλαντέζα έχετε έτοιμη δίπλα από την ψησταριά οπότε βάλτε και την πολυθρόνα αυτή και ετοιμαστείτε να πάτε το ψήσιμο του Πάσχα σε άλλα επίπεδα. Η πολυθρόνα αυτή θα φροντίσει να ξεκουράσει το πονεμένο από το γύρισμα σούβλας σώμα σας με ένα διακριτικό μασαζάκι ενώ διαθέτει και ενσωματωμένα ασύρματα ηχεία ώστε εσείς να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ανεξάρτητα από το αν η υπόλοιπη οικογένεια ακούει δημοτικά, κλαρίνα ή τελειωμένα σκυλάδικα.

ΤΙΜΗ: 446€

ΑΓΟΡΑ

 

HUAWEI P30 PRO 


Όχι δεν χρειάζεσαι φωτογραφική μηχανή για αυτό το Πάσχα, παρά μόνον το κορυφαίο φωτογραφικό κινητό της αγοράς. Αρνιά, κοκορέτσια και κοντοσούβλια θα απαθανατιστούν με απίστευτη λαχταριστή λεπτομέρεια ενώ χάρη στο απίστευτο Night mode θα κάνει μέρα και το βράδυ της Ανάστασης.
Κάθε χρόνο έχετε άτυπη κόντρα με τους γείτονες για το ποιος θα ψήσει το καλύτερο αρνί; Το Huawei P30 Pro είναι το εργαλείο που χρειάζεστε. Με 5x οπτικό και 50x συνολικό zoom η περισκοπική κάμερα του P30 Pro μπορεί να φωτογραφήσει τα αρνιά όλης της γειτονιάς σε απόσταση έως και 3 οικοδομικά τετράγωνα με μοναδική λεπτομέρεια. Επίσης σημαντική είναι η προστασία IP68 της συσκευής καθώς έτσι θα μπορείτε να το πιάνετε με βρεγμένα ή λίγο λαδωμένα χέρια χωρίς πρόβλημα. Ένα κινητό να γλύφεις τα δάχτυλά σου!

ΤΙΜΗ: 949€

ΑΓΟΡΑ

 

NIKON Z6 


Είσαι ο μερακλής της παρέας, αυτός που κάθε φορά περνάει ώρες προσπαθώντας να πάρει την καλύτερη φωτογραφία ανεξάρτητα αν το θέμα είναι τοπίο, πορτραίτο ή μια σούβλα κοκορέτσι; Η νέα mirrorless πλήρους κάδρου της Nikon είναι η κορυφαία σου επιλογή καθώς είναι μικρή και βολική αλλά ταυτόχρονα περιλαμβάνει και ένα εντυπωσιακό «οπλοστάσιο» από specs.
Έχει αισθητήρα CMOS 24,5MP με οπίσθιο φωτισμό για φωτογραφίες και βίντεο εντυπωσιακής ανάλυσης, έναν ταχύτατο επεξεργαστή EXPEED 6 για χαμηλό θόρυβο και υψηλό δυναμικό εύρος τόσο στις υψηλές όσο και στις χαμηλές τιμές ISO. Τέλος εντυπωσιακότατες είναι και οι λήψεις βίντεο σε ανάλυση 4K στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Πιο ομαλό γύρισμα σούβλας αποκλείεται να έχετε ματαδεί.

ΤΙΜΗ: 2750€

ΑΓΟΡΑ

 

B&O H9i


Συγγενείς, ανήψια, παιδιά σκυλιά και γατιά σε μια οικογενειακή εορταστική συμφωνία. Για κάποιους ο παράδεισος και για κάποιους άλλους εφιάλτης! Εκεί λοιπόν που τα νεύρα σου έχουν τεντωθεί σαν χορδές ηλεκτρικής κιθάρας φοράς τα ακουστικά της B&O και βυθίζεσαι στην σιωπή χάρη στο σύστημα ενεργής αποθορυβοποίησης που διαθέτουν. Το καλό είναι ότι έχουν και ειδικό transparency mode που επιτρέπει να ακούτε όταν σας φωνάζουν, έτσι για να μην σας περάσουν και για γαϊδούρια. Η ενσωματωμένη μπαταρία τους αντέχει έως και 23 ώρες, ο χειρισμός τους γίνεται με swipes στην όμορφα φινιρισμένη επιφάνεια τους. Πως είπατε; Ο ήχος τους; Ελάτε τώρα..για B&O μιλάμε πρέπει να ρωτάτε;

ΤΙΜΗ: 450€

ΑΓΟΡΑ

 

XIAOMI MI ROBOT VACUUM 


Επιτέλους γιορτές, ημέρες κατάνυξης γεμάτες οικογένεια και φυσικά μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ξεκούραση από την καθημερινότητα. Χμμμ…εντάξει ξεχάστε την ξεκούραση. Είναι δεδομένο ότι το σπίτι σας αυτές τις ημέρες θα είναι κάθε μέρα χάλια, ειδικά αν έχετε και αρκετούς καλεσμένους.
Η λύση είναι μια. Η ρομποτική σκούπα της Xiaomi! Όσο χάλια και αν έχετε αφήσει το σπίτι, αυτή θα ξυπνήσει την ώρα που θέλετε, και θα αρχίσει αθόρυβα το καθάρισμα. Το πρωί όλοι οι καλεσμένοι θα εκθειάζουν το πόσο καλή νοικοκυρά (ή νοικοκύρης) είστε!

ΤΙΜΗ:299€

ΑΓΟΡΑ