Τα κορυφαία gadgets για να επιβιώσετε από τις Εθνικές εκλογές 2019!

6 Ιουνίου, 2019

Notice: Trying to get property 'post_type' of non-object in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/post.php on line 6179

Αυτό θα είναι το καλοκαίρι των εκλογών. Ψηφίσαμε για την Ευρωβουλή, ψηφίσαμε δις για δημοτικές και περιφερειακές και μετά από μερικές ημέρες έρχονται και οι εθνικές εκλογές.
Δεν έχει σημασία αν είστε πολιτικοποιημένοι και «ανάβετε» με την εκλογική διαδικασία ή αν προτιμάτε τις διακοπές αντί της ψήφου. Στην λίστα που ακολουθεί θα βρείτε gadgets που θα σας παρηγορήσουν, θα συσφίξουν την σχέση με τον καλό ή την καλή σας, αλλά και θα φροντίσουν για την υγεία σας όταν αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα η αρτηριακή πίεση. 

 

Garmin Instict


Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να μην σας αρέσουν τα αποτελέσματα των εκλογών και στο τέλος να θέλετε να πάρετε τα βουνά;
Το έξυπνο ρολόι της Garmin μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύντροφος στην απόδρασή σας από την σκληρή πραγματικότητα. Η μπαταρία του μάλιστα μπορεί να κρατήσει για 14 ημέρες, οπότε μπορείτε να εξαφανιστείτε για αρκετό καιρό στην ερημιά. Αντέχει χτυπήματα και νερό ενώ ενσωματώνει και GPS αλλά και πλήθος αισθητήρων ώστε όταν μετανιώσετε να μπορέσετε να γυρίσετε στο σπίτι. Άλλωστε γιατί να το παίρνετε τόσο σοβαρά; Μισό αιώνα μας βασανίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι πολιτικοί, σε αυτούς θα κολλήσουμε;

ΤΙΜΗ: 299€
ΔΙΑΘΕΣΗ 

 

H.Koenig Draft BW1880


Είστε από αυτούς που ξημερώνονται βλέποντας τα αποτελέσματα των εκλογών; Αλήθεια γνωρίζετε ότι έχουν περάσει τα 80’s και ότι το παλιό το ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο δεν υπάρχει πιά; Ίσως φταίνε τα ονόματα Μητσοτάκης, Μπακογιάννης, Γεννηματά που μπέρδεψαν τις δεκαετίες μέσα στο κεφάλι σας.
Αν και μετά από αυτή την αποκάλυψη θέλετε να το «ξημερώσετε» μπορείτε να επενδύσετε στον διανεμητή μπύρας BW1880. Είναι συμβατός με όλα τα βαρελάκια 5 λίτρων και θα σας σερβίρει πάντα την μπύρα στην σωστή θερμοκρασία, δηλαδή από 2 έως 12 βαθμούς κελσίου. Ένα πράγμα μπορούμε να σας εγγυηθούμε. Ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, εσάς το ξημέρωμα θα σας βρει μέσα στην τρελή χαρά!

ΤΙΜΗ: 199€
ΔΙΑΘΕΣΗ

 

Scream Jar Voice Silencer


Μην είναι γλάστρα για μπιγκόνιες; Mην είναι διακοσμητικό κεραμικό; Μην είναι βάζο για λουλούδια;
Τίποτα από αυτά αγαπητοί. Είναι ένα gadget το οποίο θα σας βοηθήσει να εκτονώσετε τον θυμό σας για τα αποτελέσματα των εκλογών. Αντί λοιπόν να ουρλιάζετε βρίζοντας και στολίζοντας τους καλεσμένους πολιτικούς στα panel ή να φωνάζετε από αγωνία που βλέπετε ότι το κόμμα που στηρίζετε πάει κατά διαόλου, μπορείτε να πάρετε το Scream Jar, να προσαρμόσετε το στόμιο στο στόμα σας, και να ουρλιάξετε όσο πιο δυνατά μπορείτε. Οι τσιρίδες αγωνίας θα μετατραπούν σε έναν απλό ψίθυρο και θα έχετε τριπλό κέρδος. Θα εκτονωθείτε, δεν θα τρομάξετε τους γείτονες και θα γλιτώσετε αρκετές μηνύσεις για ηχορύπανση.

TIMH 53,43€
ΔΙΑΘΕΣΗ

 

Medisana MC 840 Μασάζ Σιάτσου


Η ψήφος είναι δικαίωμα και υποχρέωση αλλά στην Ελλάδα έχει καταντήσει ένα τεράστιο ψυχολογικό βάρος. Μην μας πείτε ότι δεν κατηγορείτε τον εαυτό σας για όσους ψηφίσατε και εμπιστευτήκατε στο παρελθόν, και οι οποίοι σίγουρα ήταν κατώτεροι των προσδοκιών σας;
Τεράστιος ο πονοκέφαλος της ψήφου αλλά σε αυτές τις εκλογές μπορείτε να είστε προετοιμασμένοι. Επενδύστε στην συσκευή μασάζ της Medisana, πηγαίνετε να ψηφίσετε και έπειτα επιστρέψτε σπίτι και πολεμήστε την ημικρανία που θα φέρει η αμφιβολία της επιλογής σας με ένα μασαζάκι στον αυχένα.
Η συσκευή αυτή θα σας χρειαστεί και αργότερα καθώς αν αυτοί που ψηφίσατε αποδειχτούν ανίκανοι, μπορείτε να την βάλετε και σε άλλα σημεία του σώματος τα οποία έχουν αρχίσει να σας ενοχλούν από την υπέρ φορολόγηση και τον χαμηλό μισθό. 

ΤΙΜΗ: 64€
ΔΙΑΘΕΣΗ 

 

Omron M2 Basic HEM-7120


Κάθεσαι λοιπόν μπροστά από την τηλεόραση να απολαύσεις τα καθιερωμένα πολιτικά πάνελ και τις προεκλογικές ομιλίες, απλά για να διαπιστώσεις ότι όλοι όσοι κυβέρνησαν αυτό τον τόπο τα τελευταία 50 χρόνια απλά αρνούνται τις ευθύνες τους. Τους ακούς να μιλούν για δικαιοσύνη, ισονομία και αξιοκρατία και ξέρεις ότι στην πραγματικότητα κανείς τους δεν έχει γράψει μια ώρα δουλειάς και δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο! Αρχίζεις να ζεσταίνεσαι, οι φλέβες σε μέτωπο και λαιμό αρχίζουν να πρήζονται και να παίζουν ταμπούρλο. Πριν είναι αργά και βρεθείς ανάσκελα σε ένα φορείο να κοιτάζεις τον λευκό φωτισμό του ασθενοφόρου βάλε το πιεσόμετρο της Omron να δεις πόσο άσχημη είναι η κατάσταση. Έχει μεγάλη οθόνη τριών ενδείξεων για μεγάλη και μικρή πίεση αλλά και παλμούς, ενώ στην μνήμη του μπορείς να δεις και την προηγούμενη μέτρηση. Έτσι για να διαπιστώσεις αν σε εκνευρίζει περισσότερο ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης.

ΤΙΜΗ: 41€
ΔΙΑΘΕΣΗ 

 

Ερωτικό Σετ Εκλογών


Το σετ αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Το μαστίγιο είναι ένα πρώτης τάξεως εργαλείο αυτοβασανισμού για όσους μετάνιωσαν για την ψήφο τους ή για αυτούς που ξέρουν ότι ψήφισαν το λάθος κόμμα αλλά το έκαναν επειδή είναι οικογενειακή παράδοση. Χτυπηθείτε ελεύθερα μέχρι να ματώσετε.
Θέλετε να απέχετε από τις εκλογές αλλά η συνείδησή σας δεν το επιτρέπει; Ζητήστε από την καλή σας ή τον καλό σας να σας δέσει με τις χειροπέδες στο κρεβάτι και απαιτήστε να σας λύσει μετά το κλείσιμο της κάλπης. Ολόκληρο το σετ μαζί με τα ζάρια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά τις εκλογές καθώς το σεξ θα είναι η μόνη δωρεάν απασχόληση που θα μας έχει μείνει έτσι και αλλιώς.

ΤΙΜΗ: 13,90€
ΔΙΑΘΕΣΗ