Τα προβλήματα σε Facebook και Instagram ανεβάζουν κατακόρυφα το PornHub! Λογικό…

15 Μαρτίου, 2019

Την Τετάρτη το Facebook και το Instagram αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα με τους server τους με αποτέλεσμα οι χρήστες να προσπαθούν να συνδεθούν και να καταλήγουν να κοιτάζουν άδειες σελίδες.
Ποια ήταν η επόμενη κίνησή τους; Μα φυσικά να μπουν στην καλύτερη εναλλακτική των social media σελίδα, αυτή του Pornhub!


Ο δημοφιλέστατος ιστότοπος παρηγοριάς δέχτηκε πολύ αγάπη και τρυφερότητα από τους χρήστες την ημέρα αυτή κάτι που φαίνεται και από τα στατιστικά.
Η κίνηση ανέβηκε απότομα κατά 11% ενώ και τις επόμενες ώρες κρατήθηκε σταθερά κοντά στο 19% υψηλότερα από τον συνήθη μέσο όρο επισκεψιμότητας.
Ένα άλλο στατιστικό είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον και «καμένο». Την ημέρα αυτή το Pornhub παρατήρησε ότι ανέβηκαν κατά 323% οι αναζητήσεις για πορνό με την λέξη Instagram και 221% οι αναζητήσεις με λέξη κλειδί το Facebook. Ναι καλά ακούσατε, όσοι δεν μπορούσαν να μπουν σε Instagram και Facebook θέλησαν να δουν τσοντούλες που έχουν σχέση με τα δύο social media sites.
Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν 2500 βίντεο με την λέξη Instagram στον τίτλο τους. Όχι δεν τα είδαμε όλα, απλά σας μεταφέρουμε τα στατιστικά του Pornhub!


Το ανησυχητικό είναι ότι το Pornhub παρατήρησε και κάτι ακόμη πιο περίεργο. Την ίδια ημέρα στις αναζητήσεις υπήρξε μια άνοδος 308% για tentacle porn. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι ένα είδος ερωτικής επιστημονικής φαντασίας που έχει να κάνει με πλοκάμια τα οποία εισχωρούν…τέλος πάντως καταλαβαίνετε που πηγαίνει η συζήτηση…
Την ίδια αυξημένη κίνηση είχε παρατηρήσει το Pornhub και έπειτα από πρόβλημα στο Youtube τον Οκτώβριο ενώ επίσης το 2018 η κίνηση έπεσε δραματικά κατά την διάρκεια της παρουσίασης του iPhone XS.
Τώρα που ενημερωθήκατε, μπορείτε να περάσετε την υπόλοιπη ημέρα προσπαθώντας να βρείτε την σχέση που έχει το Facebook και το Instagram με τους iPhone fans. Α μην ξεχνάτε και το σεξ με πλοκάμια…