Τι παθαίνει κανείς όταν τα βάζει με τον Khal Drogo (Jason Momoa);

22 Απριλίου, 2019

Αρχή Μεγάλης Εβδομάδας. Μετράμε ημέρες για τις πολυπόθητες – έστω και λίγες- ημέρες ξεκούρασης, έχουμε άριστη διάθεση χάρη στην Amazon Γερμανίας η οποία διέρρευσε το δεύτερο επεισόδιο αρκετές ώρες πριν την επίσημη προβολή και φυσικά το είδαμε νωρίς και έτσι δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε από τα social media για να μην διαβάσουμε spoilers.
Για να πάει ακόμη καλύτερα η εβδομάδα όμως σας έχουμε ένα άκρως ενδιαφέρον animated κλιπ το οποίο κυκλοφόρησε το HBO. Το βίντεο αυτό είναι μέρος μιας σειράς μικρών κλιπ τα οποία ονομάζονται Backstories και τα οποία αφηγούνται διάφορες αστείες ιστορίες από γυρίσματα. Το συγκεκριμένο κλιπ έχει πρωταγωνιστές τον παραγωγό και σεναριογράφο του Game of Thrones David Benioff και τον δημοφιλέστατο Jason Momoa ή αλλιώς Khal Drogo.
Στο βίντεο ο Benioff αφηγείται την άσχημη εμπειρία που είχε όταν προκάλεσε τον Momoa σε ένα παχνίδι που είχε να κάνει με σφαλιάρες στις παλάμες! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι ακριβώς σημαίνει να προκαλείς τον Khal Drogo σε επίπονα παιχνίδια….