Το νέο Honor 20 διαρρέει και μας δείχνει την περισκοπική του “α λα P30 Pro” κάμερα

18 Απριλίου, 2019

Στις 21 Μαΐου, θα λάβει χώρα το επόμενο μεγάλο λανσάρισμα της HONOR, η οποία μένει πίστη στην παράδοση που την θέλει να λανσάρει κινητά ναυαρχίδες αυτή την εποχή του χρόνου όπως είχε γίνει και πέρυσι με το HONOR 10.

Το νέο κινητό όπως φαίνεται θα είναι το Honor 20 το οποίο έκανε ήδη την πρώτη ανεπίσημη εμφάνισή του στο Weibo. Στην φωτογραφία βλέπουμε την πίσω πλευρά της συσκευής η οποία έχει παρόμοια σχεδίαση με αυτή του Huawei P30. Μάλιστα και η κάμερα θα έχει πολλά από τα «καλούδια» που περιλαμβάνει η κάμερα του P30 Pro και είναι εύκολο να διακρίνει κανείς τον χαρακτηριστικό τετράγωνο φακό με τον περισκοπικό μηχανισμό ο οποίος δίνει στο P30 τις κορυφαίες επιδόσεις σε zoom.

Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στο Λονδίνο στις 21 Μαίου και σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρία θα παρουσιάσει τα Honor 20, Honor 20 Pro και ίσως και μια Lite έκδοση της συσκευής.
Επίσης μια πρόσφατη διαρροή ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα ενσωματώνει αισθητήρα 40MP της Sony (IMX600), έναν δεύτερο 20MP και ο τρίτος θα έχει ανάλυση 8MP. Στο εσωτερικό θα βρίσκεται ο γνωστός επεξεργαστής Kirin 980 ενώ η οθόνη θα έχει διαγώνιο 6,1 ιντσών και ανάλυση FullHD+.