Το παιχνίδι Magic: The Gathering γίνεται σειρά για το Netflix από τους Russo Brothers!

5 Ιουνίου, 2019

Το Magic The Gathering είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο δημοφιλή παιχνίδια συλλεκτικών καρτών και έχει κάψει και συνεχίζει να καίει χιλιάδες fans σε ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα και ο γράφων είναι ένας από αυτούς που πέρασαν το μεγαλύτερο κομμάτι των 90’s παίζοντας ατελείωτες ώρες Magic!
Θα περίμενε κανείς ένα τόσο δημοφιλές παιχνίδι να έχει γίνει η βάση για αρκετές ταινίες ή έστω κάποιο σήριαλ αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Αυτό αναμένεται να αλλάξει καθώς οι Russo Brothers, οι σκηνοθέτες πίσω από το Avenger’s Endgame ετοιμάζουν μια animated σειρά για το Netflix η οποία βασίζεται στον κόσμο του Magic The Gathering.
Οι ίδιοι δήλωσαν «Είμαστε φανατικοί οπαδοί και παίκτες Magic The Gathering εδώ και πολλά χρόνια, έτσι το να καταφέρουμε να ζωντανέψουμε τον κόσμο του παιχνιδιού είναι για εμάς ένα πραγματικό έργο πάθους».

Το Magic The Gathering μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει πολλές αναβαθμίσεις και διαφορετικούς κόσμους και είναι ένας πραγματικός λαβύρινθος από χαρακτήρες και ιστορίες. Το καλό είναι ότι στο project αυτό εμπλέκονται οι Russo Brothers, ένα δίδυμο που κατάφερε να βάλει σε σειρά τον επίσης πολύπλοκο κόσμο της Marvel και να δώσει ένα τέλος που ικανοποίησε και τους πλέον φανατικούς του Marvel Universe. Αυτό και μόνο είναι καθησυχαστικό και αφήνει πολλές υποσχέσεις.

Στην Ελλάδα το Magic: The Gathering μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα Κάισσα!