Το Huawei P30 Pro αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την γρήγορη φόρτιση που διαθέτει!

1 Μαρτίου, 2019

Το Mobile Congress 2019 μπορεί να τελείωσε, αλλά ακολουθεί άλλη μια μεγάλη παρουσίαση σε μερικές ημέρες. Αυτή της νέας σειράς φωτογραφικών κινητών P30 της Huawei.
Τα νέα κινητά ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν λεπτομέρειες ενώ πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους στην κινεζική αρχή πιστοποίησης 3C.

Τα μοντέλα είναι τα ELE-AL00 και ELE-TL00 τα οποία όπως φαίνεται είναι διαφορετικές εκδόσεις του P30 ενώ το P30 Pro έχει τρεις διαφορετικές εκδόσεις με τους κωδικούς VOG-TL00, VOG-AL10, VOG-AL00. Όπως συμβαίνει συνήθως, αυτές οι πιστοποιήσεις δεν αποκαλύπτουν πολλά από τα χαρακτηριστικά των συσκευών αλλά υπάρχει τουλάχιστον μια αποκάλυψη η οποία επιβεβαιώνει και τις πληροφορίες που ήδη είχαμε. Ότι δηλαδή το P30 Pro θα διαθέτει τεχνολογία Super Charge για γρήγορη φόρτιση στα 40W ενώ το απλό P30 από την άλλη θα έχει φόρτιση 22,5W.

Είναι αλήθεια ότι είχαμε την ελπίδα ότι τα P30 Pro θα ενσωματώνουν την απίστευτα γρήγορη φόρτιση 55W που παρουσίασε η Huawei στο Mobile Congress 2019, αλλά όπως φαίνεται το χαρακτηριστικό αυτό θα μείνει προνόμιο των Huawei Mate Χ αλλά και του επόμενου Mate 30 Pro που θα δούμε το Φθινόπωρο.