BusinessTECHΦαντάσου έναν κόσμο μαγικό, τον κόσμο Next Day Delivery του Public.gr!

14 Ιουνίου, 2022

Σε έναν ιδανικό κόσμο θα μπορούσες να παραγγείλεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια, gadget προϊόντα ψυχαγωγίας και τις οικιακές συσκευές από ένα και μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα εύκολα και γρήγορα.
Στον ίδιο ιδανικό κόσμο δεν θα χρειαζόταν να περιμένεις ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες για απολαύσεις την ιεροτελεστία του να ανοίγεις το κουτί ή να σκίζεις τις ζελατίνες της παραγγελίας σου.

Κάτσε και σκέψου για λίγο έναν φανταστικό κόσμο που δεν χρειάζεται να κοιτάς κάθε τρεις και λίγο από το μπαλκόνι αν έχει έρθει ο κούριερ που θα φέρει το δωράκι που έχεις παραγγείλει για το αγαπημένο σου πρόσωπο ώστε να μην χαλάσει η έκπληξη!
Και ναι, σίγουρα ονειρεύεσαι την ημέρα που δεν θα βρεις δίπλα από το κουδούνι το αυτοκόλλητο «Ήρθαμε αλλά δεν σας βρήκαμε»!

Σκούπισε σε παρακαλώ τα δάκρυα από τα μάτια σου και χαμογέλα γιατί το Public.gr αποφάσισε να δημιουργήσει αυτόν τον μαγικό κόσμο και μάλιστα του έχει δώσει και το όνομα «Next Day Delivery»!

Ξέρω, σου ακούγεται σαν ψέμα αλλά η νέα αυτή υπηρεσία είναι πέρα για πέρα αληθινή, και έρχεται να αλλάξει δραματικά τον τρόπο με τον οποίο αγοράζεις αλλά και παραλαμβάνεις τα αγαπημένα σου προϊόντα.

Η διαδικασία είναι απλούστατη και θα σου την εξηγήσω αμέσως.
Μπες στο Public.gr και βρες τα περισσότερα από 100.000 προϊόντα τα οποία έχουν την σήμανση «Παράδοση σε 24-48 ώρες». Βρες αυτό (ή αυτά) που σου αρέσουν και κάνε την παραγγελία σου. Αυτό ήταν τελείωσες. Την επόμενη ημέρα το πακέτο σου θα βρίσκεται στον δρόμο για παράδοση!

Ξέρω ότι σκέφτεσαι «Δεν μπορεί, κάποια παγίδα θα υπάρχει» αλλά κάνεις λάθος. Απλά φρόντισε να κάνεις την παραγγελία σου μέχρι τις 5 το απόγευμα, γιατί και τα παιδιά του Public θα πρέπει να προλάβουν τα την ετοιμάσουν!
Η υπηρεσία αυτή καλύπτει την συντριπτική πλειοψηφία της ηπειρωτικής Ελλάδας και εξαιρούνται οικισμοί και χωριά εκτός αστικών κέντρων καθώς και προορισμοί που περιλαμβάνουν θαλάσσιες μεταφορές.

“Τι γίνεται όμως αν το καλάθι μου διαθέτει και προϊόντα με τη σήμανση Next Day Delivery αλλά και κάποια χωρίς;”
Κανένα απολύτως πρόβλημα καθώς τα προϊόντα Next Day Delivery θα παραδοθούν κανονικά άμεσα την επόμενη ημέρα, ενώ τα υπόλοιπα βάσει της ημερομηνίας παράδοσης που αναφέρουν αντίστοιχα.

Η νέα υπηρεσία γρήγορης παράδοσης Next Day Delivery δεν είναι ένα μαγικό τρυκ αλλά  αποτέλεσμα ενός οράματος και επενδύσεων. Το όραμα του Public Group ήταν να μπορέσει να φέρει την εμπειρία Public γρήγορα και εύκολα στις πόρτες χιλιάδων σπιτιών και γραφείων σε όλη την Ελλάδα. Έτσι επένδυσε σημαντικά σε άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, υποδομές logistics, με μια νέα σύγχρονη αποθήκη έκτασης άνω των 40.000 τ.μ., εξειδικευμένους ανθρώπους και τεχνολογία και voila, η νέα υπηρεσία Next Day Delivery είναι γεγονός!

Πολύ θα ήθελα να σου πω και άλλες λεπτομέρειες για την Next Day Delivery, αλλά θα πρέπει να με συγχωρήσεις. Βλέπεις αύριο έχει γενέθλια το έτερο μου ήμισυ και πρέπει να διαλέξω τα Next Day Delivery δώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Next Day Delivery στο Public.gr επισκεφθείτε το: https://www.public.gr/page/next-day-delivery

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *