MobileTECHHuawei & the Changemakers!

Ιούλιος 16, 2018

Έχετε αναρωτηθεί ποιοι είναι οι changemakers; Η απάντηση είναι συνάμα απλή αλλά και περίπλοκη.
Είναι αυτοί που κάθονται στην κορυφή ενός «φανταστικού» βουνού και μπορούν να δουν όλο το τοπίο, την μεγαλύτερη εικόνα δηλαδή, το που βρισκόμαστε και το που πηγαίνουμε.

Οι changemakers βλέπουν το πρόβλημα, οραματίζονται την διαδρομή και βρίσκουν το μονοπάτι. Είναι αυτοί που κάνουν τις σωστές ερωτήσεις, που μπορούν να συνδέσουν σωστά τα κομμάτια ενός γρίφου και κατανοούν τις επιδράσεις που μπορούν να έχουν οι αλλαγές στην ζωή όλων μας.
Οι changemakers ξέρουν τι μας εμπνέει, γνωρίζουν όλες αυτές τις διαφορετικές προσεγγίσεις και διαδικασίες που οδηγούν στις σημαντικές αλλαγές.

 

 

 

Δεν έχει σημασία αν διαθέτουν εταιρεία, αν είναι μάνατζερ, συγγραφείς, σχεδιαστές, καλλιτέχνες ή solopreneurs: είναι υπεύθυνοι για τις αλλαγές που καταγράφονται σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Οι entrepreneurs δημιουργούν θέσεις εργασίας, οι ηγέτες επηρεάζουν το περιβάλλον σε τοπικό και διεθνες επίπεδο, οι καλλιτέχνες και οι σχεδιαστές δημιουργούν τάσεις και οι πρωτοπόροι στην τεχνολογία βελτιώνουν τις διαδικασίες που ικανοποιούν τις ανάγκες των ανθρώπων. Η Huawei, ούσα ως συνήθως μπροστά από τις εξελίξεις και έχοντας αντιληφθεί την επιρροή τους στον κόσμο μας σήμερα, εστιάζει στη ζωή των changemakers, εξετάζοντας την εργασιακή τους εμπειρία, τις πηγές έμπνευσης και τους τρόπους με τους οποίους ψυχαγωγούνται.

Πάρτε για παράδειγμα έναν επιχειρηματία ο οποίος καθημερινά διαχειρίζεται τεράστιο όγκο εργασιών. Από φόρμες και έγγραφα, καθοδήγηση νέων στελεχών έως την συμμετοχή σε εταιρικά πρότζεκτ με συναδέλφους και πελάτες από όλο τον κόσμο. Η δουλειά αυτή απαιτεί μια φορητή συσκευή με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας η οποία όμως να μπορεί να φορτίσει και γρήγορα κατά την διάρκεια των σύντομων επισκέψεων στο γραφείο. Τα tablets αποτελούν αυτή την στιγμή τα πλέον αξιόπιστα εργαλεία τόσο για εργασία όσο και για την ψυχαγωγία καθώς προσφέρουν την ζητούμενη αυτονομία.

 

 

Ο 21ος αιώνας έχει ήδη περάσει στην ιστορία ως η εποχή της επανάληψης των τάσεων καθώς τα πάντα έχουν εμφανιστεί και στο παρελθόν –όπως για παράδειγμα στη μόδα ή τις τέχνες. Κάποιοι θα υποστηρίξουν μάλιστα ότι ζούμε ένα remix του παρελθόντος, ωστόσο αυτός δεν είναι λόγος να απαξιωθεί καθετί δημιουργικό. Η δημιουργία σήμερα εστιάζει στην τροποποίηση της πραγματικότητας με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο που αναμειγνύει διάφορα ήδη γνωστά στοιχεία. Αναζητούμε την έμπνευση κι όταν τη βρούμε, τη συνδυάζουμε και τη μεταμορφώνουμε, δημιουργώντας κάτι ριζικά καινούριο.

Οι changemakers της εποχής μας βρίσκουν την έμπνευση όταν βρίσκονται σε ξένο περιβάλλον.
Η έμπνευση αυτή μπορεί να βρίσκεται σε ένα βιβλίο, σε ένα podcast του Monocle ή μια παρουσίαση TED. Οι ιδέες βρίσκονται πάντα κρυμμένες σε κοινή θέα γύρω μας. Μπορεί να είναι ένα ντοκιμαντέρ που θα βρεις online, το τελευταίο τεύχος ενός περιοδικού ή το περιεχόμενο που μπορεί να βρει κανείς σε μια πλατφόρμα streaming. Καθημερινά καταναλώνουμε τεράστιο όγκο περιεχομένου κάθε μορφής (ήχο, εικόνα, κείμενο) κάτι που κάνει απαραίτητη την χρήση ενός εργαλείου ικανού να προσφέρει μια άριστη εμπειρία χρήσης.

 

 

Το Huawei MediaPad M5 μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες σημερινές απαιτήσεις. Έχει μεγάλη οθόνη υψηλής ευκρίνειας και εντυπωσιακό δυναμικό εύρος, αλλά και κορυφαία ποιότητα ήχου χαρακτηριστικά που κάνουν την θέαση multimedia αρχείων απολαυστική, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μεγάλη αυτονομία και ταχεία φόρτιση για μια άνετη και ομαλή εμπειρία χρήσης.

Το MediaPad M5 μπορεί να γεφυρώσει ιδανικά τις ανάγκες της δουλειάς και της οικιακής ψυχαγωγίας. Άλλωστε σήμερα οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε αυτά τα δύο είναι ιδιαίτερα λεπτές. Δεν υπάρχει όριο που να απαγορεύει σε κάποιον να συζητά για τη ζωή στο σπίτι ενώ βρίσκεται στο γραφείο, να αναζητά έμπνευση παρακολουθώντας μια ταινία στο σινεμά ή να συμμετάσχει σε μια επείγουσα τηλεδιάσκεψη κι ας βρίσκεται σε ένα πάρτι. Για τη δημιουργία ενός οράματος άλλωστε χρειάζεται μόνο μια στιγμή: με μια φορητή συσκευή θα το αποθηκεύσετε ακαριαία για να το επεξεργαστείτε την κατάλληλη στιγμή. Και αυτή η συσκευή είναι σίγουρα το MediaPad M5.

Nick Oikonomou

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *