BUYER'S GUIDEΚωτσόβολος: Το μυστικό του Secret Santa!

Όλη την χρονιά την περνάμε στην δουλειά, με άγχος πίεση και κακή διάθεση. Τα Χριστούγεννα όμως τα πάντα αλλάζουν. Όλοι χαρίζουν απλόχερα χαμόγελα και εσύ γίνεσαι λίγο πιο ανεκτικός. Ναι, έτσι είναι, παραδέξου το. Ακόμη και τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια που επαναλαμβάνονται στα πολυκαταστήματα, στο γραφείο, στο ταξί ακόμη και στο ραδιόφωνο δεν σε εκνευρίζουν! Μέχρι και ο συνάδελφος που… πως να το πούμε ευγενικά… που ήθελες τέλος πάντων να αγκαλιάσεις σφιχτά από τον λαιμό (με...
17 Δεκεμβρίου, 2019

Όλη την χρονιά την περνάμε στην δουλειά, με άγχος πίεση και κακή διάθεση. Τα Χριστούγεννα όμως τα πάντα αλλάζουν. Όλοι χαρίζουν απλόχερα χαμόγελα και εσύ γίνεσαι λίγο πιο ανεκτικός. Ναι, έτσι είναι, παραδέξου το. Ακόμη και τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια που επαναλαμβάνονται στα πολυκαταστήματα, στο γραφείο, στο ταξί ακόμη και στο ραδιόφωνο δεν σε εκνευρίζουν! Μέχρι και ο συνάδελφος που… πως να το πούμε ευγενικά… που ήθελες τέλος πάντων να αγκαλιάσεις σφιχτά από τον λαιμό (με αγάπη πάντα)… τώρα σου φαίνεται λίγο πιο υποφερτός. Αν όλα αυτά δεν είναι δείγματα ότι τα Χριστούγεννα σε αλλάζουν τι άλλο θα μπορούσε να είναι;

 

Χριστούγεννα σημαίνουν «Άι Βασίλης»

 

Φυσικά Χριστούγεννα χωρίς Άγιο Βασίλη απλά δεν υπάρχουν. Ναι καλά.. έχεις μεγαλώσει, σε πιστέψαμε. Για αυτό τρέχεις με τους φίλους στο 5×5, για αυτό κάνεις κόντρες με τον γιο σου στο Playstation. Ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα παιδί. Μπορεί διάφορες κακές λέξεις όπως ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ να σε έχουν κάνει λιγουλάκι νευρικό, αλλά βαθιά μέσα σου θέλεις να κάτσεις σταυροπόδι κάτω από το δέντρο και να περάσεις μια ολόκληρη ημέρα ανοίγοντας τα δώρα σου.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά θέλεις να κάνεις και εσύ δώρα και να πάρεις θετική ενέργεια και ικανοποίηση από τα χαρούμενα πρόσωπα οικογένειας, φίλων και συναδέλφων.

 

Χριστούγεννα σημαίνουν… «Secret Santa!»

 


Ο καλύτερος τρόπος για να το καταφέρεις αυτό είναι αυτή την χρονιά να γίνεις ένας Secret Santa!
Το έθιμο του «κρυφού» Άι Βασίλη είναι απλό, είναι κομμένο και ραμμένο για το γραφείο και είναι σίγουρο ότι όλοι θα το λατρέψουν.
Γράφουν όλοι το όνομά τους σε ένα χαρτί και το βάζουν το μέσα σε ένα σκούφο. Ή σε ένα βάζο…ή οπουδήποτε δεν φαίνονται τα ονόματα τέλος πάντων. Έπειτα πρέπει όλοι να τραβήξουν ένα όνομα -το οποίο δεν αποκαλύπτουν φυσικά- και έπειτα πρέπει να αγοράσουν το κατάλληλο δώρο για τον συνάδελφο που τους έτυχε.
Εδώ θα δείξεις πόσο καλά γνωρίζεις τους ανθρώπους που αγαπάς και περνάς μαζί τους ολόκληρη την ημέρα.
Μην αγχώνεσαι αν θα είναι προσιτό ή ακριβό αυτό που θα αγοράσεις. Αυτό που παίζει ρόλο είναι να του/της είναι χρήσιμο και να το απολαύσει πραγματικά.

 

Χριστούγεννα σημαίνουν Κωτσόβολος και Secret Santa

 


Και να σου πω και κάτι άλλο. Δεν χρειάζεται καν να αρχίσεις τον ποδαρόδρομο για να βρεις δωράκι… η λύση είναι ο Κωτσόβολος, ο δικός μας Secret Santa. Φέτος ο Κωτσόβολος με την εντυπωσιακή καμπάνια του φέρνει τον θεσμό του Secret Santa και στην χώρα μας!

YouTube video

 

Με 95 καταστήματα ποιες είναι οι πιθανότητες να μην έχεις έναν Κωτσόβολο στην γειτονιά σου; Δεν προλαβαίνεις; Υπάρχει πάντα και το ηλεκτρονικό κατάστημα kotsovolos.gr όπου θα βρεις την απόλυτη λίστα με δώρα για το επίδοξο Secret Santa σας. Απίθανα gadgets, μικροσυσκευές και όλη η τεχνολογία που χωράει ο νους σου βρίσκεται εκεί μέσα οπότε είναι εγγυημένο ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Α, τώρα αν στην κλήρωση σου έπεσε το όνομα του αφεντικού μην σε κόβει κρύος ιδρώτας. Διάλεξε αυτό που θέλεις και αν έχεις αμφιβολίες ο Κωτσόβολος θα σου κάνει την αλλαγή για να μην εκτεθείς στα μάτια του Big Boss. Είπαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι όχι να χάσουμε και την προαγωγή!

Έλα να βλέπω κίνηση! Οι ημέρες έχουν περάσει οργάνωσε σήμερα το παιχνίδι και γίνει ο απόλυτος Secret Santa με τη βοήθεια του Κωτσόβολου!

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *