FoodLIFESTYLEMade in Beer Festival 2018: Πήγαμε, ήπιαμε και γράφουμε

Ιούνιος 3, 2018

Το Tech Matrix είναι το μοναδικό περιοδικό που έχει κάνει group test σε μπύρες από μικρές Ελληνικές ζυθοποιίες, και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και από μια εκδήλωση όπως το Made in Beer Festival 2018!
To μεγαλύτερο προσόν του φεστιβάλ ήταν και το μεγαλύτερο μειονέκτημά του. Μιλάμε φυσικά για τον κόσμο, τον πολύ κόσμο για τον οποίο οι διοργανωτές όπως αποδείχτηκε δεν ήταν και τόσο έτοιμοι.

 

Τεράστιες ουρές για να πληρώσει ο κόσμος τα 2,5 ευρώ της εισόδου, επίσης τεράστιες ουρές για να προμηθευτείς τις μάρκες με τις οποίες πληρώνεις όταν δοκιμάζεις μπύρα, και τέλος οι ουρές συνεχίζονταν τόσο στα διάφορα περίπτερα όσο και στα περίπτερα με το φαγητό.

Ευτυχώς το χαμόγελο όλων των παιδιών και η γρήγορη εξυπηρέτηση ελάφρυνε λίγο τον πόνο μας.

Και αφού τελειώσαμε με τα παράπονα ας περάσουμε στο κυρίως θέμα μας το οποίο είναι φυσικά η μπύρα!

Εκεί η διοργάνωση τα πήγε περίφημα, και ο επισκέπτης θα απολαύσει τις δημιουργίες μικροζυθοποιών από κάθε άκρη της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό. Οι περισσότερες μπύρες που δοκιμάσαμε ήταν απλά φανταστικές, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς αλλά και της αγάπης που έχουν για το αντικείμενό τους οι Έλληνες ζυθοποιοί.

 

Εμείς ξεχωρίσαμε το περίπτερο των «νομάδων» ζυθοποιών όπως αυτοαποκαλούνται στο οποίο θα βρείτε τις μπύρες Σολο, Flaros, Dark Crops, Satyr και Strange Brew. Τα παιδιά πίσω από όλες τις μαγικές μπύρες που θα δοκιμάσετε είναι πρόθυμα να σας εξηγήσουν τα πάντα για τις δημιουργίες τους, έχουν χιούμορ αλλά και αγάπη για αυτό που κάνουν κάτι που φαίνεται και από τις φανταστικές γεύσεις που δοκιμάσαμε.
Επισκεφθείτε τους στα social media αλλά και τις ιστοσελίδες και μάθετε περισσότερα για την δουλειά τους.

STRANGE BREW

FLAROS

SATYR BREWS 

DARK CROPS 

ΣΟΛΟ

Η γεύση που μας άφησε το Made in Beer Festival ήταν ανάμεικτη. Λίγο γλυκιά, αρωματική και λίγο πικρή. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη η διοργάνωση; Σίγουρα ναι, ενώ θα θέλαμε να δούμε ακόμη περισσότερες ζυθοποιίες να συμμετέχουν, κάτι που ελπίζουμε να δούμε την επόμενη χρονιά.
Το σίγουρο είναι ότι σήμερα που είναι η τελευταία ημέρα της εκδήλωσης καλό θα ήταν να την επισκεφθείτε. Έτσι για να τιμήσετε την εκπληκτική δουλειά και το μεράκι των ανθρώπων πίσω από τις μικρές Ελληνικές μικρό ζυθοποιίες!

Made In Beer Festival στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι

Nick Oikonomou

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *