Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the bt_plugin domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Η συνάρτηση _load_textdomain_just_in_time κλήθηκε εσφαλμένα. Η φόρτωση της μετάφρασης για τον τομέα newstar ενεργοποιήθηκε πολύ νωρίς. Αυτό είναι συνήθως ένδειξη για κάποιο κώδικα στο πρόσθετο ή το θέμα που εκτελείται πολύ νωρίς. Οι μεταφράσεις θα πρέπει να φορτώνονται στην ενέργεια init ή αργότερα. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
300 εκατομμύρια χρήστες την ημέρα για το Zoom μέσα στον Απρίλιο! - Matrix Life
 

300 εκατομμύρια χρήστες την ημέρα για το Zoom μέσα στον Απρίλιο!

3 Ιουνίου, 2020

Η πανδημία κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αδειάσει τα γραφεία και να κλείσει τον κόσμο στα σπίτια του. Η εργασία και γενικότερα η επικοινωνία άλλαξε μορφή, και ο μεγάλος κερδισμένος ήταν οι υπηρεσίες βιντεοδιάσκεψης όπως το Zoom!

Το ίδιο το Zoom μερικές ώρες πριν μας αποκάλυψε πόσο μεγάλο ήταν το κέρδος και η ανάπτυξη που γνώρισε τους τελευταίους μήνες.

Τα στοιχεία είναι άκρως εντυπωσιακά και αξίζουν την προσοχή σας:

  • Οι εταιρικοί πελάτες με περισσότερους από 10 υπαλλήλους αυξήθηκαν κατά 354% φτάνοντας του 265,400.
  • Φυσικά ανάλογη αύξηση είχαν και τα έσοδα της εταιρείας τα οποία έφτασαν τα 328,2 εκατομμύρια δολάρια, μια αύξηση της τάξης του 169% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.
  • Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων σε τηλεδιασκέψεις σε μια ημέρα (πληρωμένες και δωρεάν) έφτασε τα 300 εκατομμύρια! Συγκριτικά τον Δεκέμβριο του 2019 ο αριθμός αυτός ήταν 10 εκατομμύρια.
  • Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου οι χρήστες του Zoom συμπλήρωσαν 100 δισεκατομμύρια λεπτά σε meetings ενώ μέχρι το τέλος Απριλίου το νούμερο ανέβηκε στα 2 τρισεκατομμύρια λεπτά!

Πραγματικά απίστευτα νούμερα τα οποία θα θέλαμε να συγκρίνουμε με αυτά του ανταγωνισμού (Skype, Google Chat, Facebook Rooms) για να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για όλη την κατηγορία υπηρεσιών.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R