Οι πρώτες φήμες και διαρροές από το φανταστικό Huawei Mate 30 Pro είναι εδώ!

5 Ιουλίου, 2019

Το επερχόμενο Mate 30 Pro θα είναι σίγουρα η σημαντικότερη παρουσίαση για το δεύτερο μισό του 2019 και όπως φαίνεται άρχισαν ήδη τα «όργανα» με φήμες και διαρροές να εμφανίζονται καθημερινά στο διαδίκτυο.

Εδώ να σας θυμίσουμε ότι ο προκάτοχός του, το Mate 20 Pro, είχε θέσει πολύ υψηλά standards, καθώς όταν παρουσιάστηκε ήταν εξοπλισμένο με επεξεργαστή στα 7nm, εκπληκτική τριπλή κάμερα και αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων επάνω στην οθόνη κάτι που φυσικά το έκανε το πιο εξελιγμένο Android κινητό και μήνες μπροστά από τον ανταγωνισμό. Έτσι, οι προσδοκίες των fans είναι ιδιαίτερα υψηλές για την νέα ναυαρχίδα της Huawei και μένει να δούμε τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η κινεζική εταιρεία.

Την αρχή στις διαρροές έκανε ο Ice Universe, ένας leaker που έχει γίνει γνωστός για τις διαρροές Samsung κινητών και θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστη πηγή.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter ισχυρίζεται δείχνουν τα προστατευτικά των οθονών του Mate 30 Pro. Η πρώτη μας εντύπωση είναι ότι μοιάζουν αρκετά με της σχεδίαση του Galaxy Note 10, με τα ιδιαίτερα μικρά bezels και τις κυρτές πλευρές.

Το μικρό notch στην επάνω πλευρά είναι θολωμένο επίτηδες οπότε δεν μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά συνολικά δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη φαντασία για να καταλάβει την υπέροχη σχεδίαση που θα έχει το νέο Mate.

Για να συμπληρωθούν οι πρώτες διαρροές, μια εικόνα που έκανε την εμφάνισή της στο κινεζικό Weibo δείχνει και την πλάτη της συσκευής με 4 κάμερες σε στρογγυλή διάταξη. Βέβαια από την άλλη έχουμε δει και άλλα renders τα οποία δείχνουν μια πιο μακρόστενη διάταξη στις κάμερες οπότε ακόμη ουδείς γνωρίζει ποια από τις δύο πλησιάζει περισσότερο στην πραγματικότητα.

Με δεδομένη την επίσημη παρουσίαση της συσκευής τον Οκτώβριο, είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε ένα ιδιαίτερα θερμό από πλευράς διαρροών καλοκαιράκι.