Η Realme θα παρουσιάσει επίσημα στο MWC 2020 το πρώτο της 5G κινητό!

23 Ιανουαρίου, 2020

Το Mobile Congress της Βαρκελώνης πλησιάζει, και όπως φαίνεται το 5G για άλλη μια χρονιά θα είναι το πιο hot θέμα συζήτησης. Αυτή την φορά όμως σε αντίθεση με το 2019 αρκετοί κατασκευαστές είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τις δικές τους συσκευές!

Εκτός όμως από τους γνωστούς και μεγάλους κατασκευαστές θα έχουμε και αρκετές εκπλήξεις στο μεγάλο «πανηγύρι» των τηλεπικοινωνιών στην Βαρκελώνη. Η Realme- η οποία όπως έχουμε δει έχει έρθει και επίσημα στην χώρα μας -μερικές εβδομάδες πριν παρουσίασε στην Κίνα το πρώτο της 5G κινητό. Τώρα ανακοινώνει και ένα global launch event το οποίο θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου, δηλαδή την ημέρα που θα ανοίξει τις πύλες του το Mobile Congress!

Το πιθανότερο είναι ότι εκεί θα δούμε από κοντά το Realme X50 5G, το πρώτο 5G κινητό της εταιρείας ενώ δεν είναι απίθανο να μας κάνει μια ευχάριστη έκπληξη παρουσιάζοντας μια εντελώς νέα συσκευή.
Πάντως το X50 5G είναι μια ιδιαίτερα σημαντική συσκευή καθώς στην Κίνα πωλείται μόλις 360 δολάρια, κάτι που αυτομάτως το κάνει το πιο προσιτό κινητό νέας γενιάς που υπάρχει σήμερα. Στο εσωτερικό του υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 765G και κυκλοφορεί σε εκδόσεις με 6, 8 ή 12GB RAM και 128 ή 256GB εσωτερικής μνήμης. Φοράει μια οθόνη LCD 6,57’’ η οποία έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz ενώ η κύρια κάμερα έχει αισθητήρα Samsung 64MP και επιπλέον 8MP υπέρ ευρυγώνειο φακό, 12MP τηλεφακό και 2MP κάμερα macro. Η selfie κάμερα είναι διπλή με αισθητήρες 16MP+8MP, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4200mAh και υποστηρίζει υπέρ ταχεία φόρτιση 30W!