OnePlus 8 Pro: Μια ματιά στην σχεδίαση, αλλά και κάποιες τιμές που δεν θα αρέσουν στους fans!

13 Απριλίου, 2020

Η OnePlus συνεχίζει να κάνει διάφορα teasers για το νέο OnePlus 8, και σίγουρα έχει καταφέρει να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας και να προκαλέσει αρκετή αγωνία στις τάξεις των οπαδών της.
Το πρόβλημα είναι ότι διέρρευσαν και οι τιμές της νέας συσκευής, οι οποίες σίγουρα δεν θα αρέσουν στους fans της εταιρείας!

Η CEO της OnePlus Pete Lau είναι η πηγή για τις περισσότερες διαρροές ή teasers αν προτιμάτε, και το τελευταίο του «χτύπημα» έγινε στα επίσημα forums της εταιρείας όπου μίλησε για το ματ φινίρισμα frosted glass το οποίο θα έχει το OnePlus 8.

YouTube video

Ανέβασε μάλιστα και ένα μικρό βίντεο με διάφορα σχέδια της νέας συσκευής καθώς και μερικές λεπτομέρειες από το κινητό στο χρώμα Glacial Green. Μάλιστα τόνισε ότι η OnePlus πειραματίστηκε με περισσότερα από 300 χρώματα και textures πριν αποφασίσει ποια κάνουν το κινητό να μοιάζει πιο ελκυστικό.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά μια αλυσίδα καταστημάτων στην Τσεχία ανέβασε κατά λάθος τις τιμές των νέων συσκευών, και αυτές δεν είναι οι προσιτές που ίσως περίμεναν οι fans της OnePlus.
OnePlus 8 με 8GB RAM και 128GB μνήμης: 729 €
OnePlus 8 με 12GB RAM και 256GB μνήμης: 829 €
OnePlus 8 Pro με 8GB RAM και 128GB μνήμης: 929 €
OnePlus 8 Pro με 12GB RAM και 256GB μνήμης: 1,019 €
Οι τιμές – αν αυτές ισχύουν- όπως βλέπετε είναι αρκετά υψηλές και φτάνουν στα επίπεδα άλλων flagship κινητών που υπάρχουν στην αγορά. Από την μια καταλαβαίνουμε ότι τα specs και η ποιότητα ανεβάζουν το κόστος, αλλά από την άλλη μας τελειώνουν οι κατασκευαστές που προσφέρουν προσιτές συσκευές!