iPhone 12: Έρχεται με ProMotion οθόνη στα 120Hz; Τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες!

11 Μαΐου, 2020

Οι διαρροές και οι φήμες για το επερχόμενο iPhone 12 γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες, και όπως φαίνεται η Apple ετοιμάζει ένα δυνατό χτύπημα στον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα λοιπόν με το EverythingApplePro, το επόμενο smartphone της Apple θα ενσωματώνει μια υπέροχη οθόνη ProMotion η οποία θα έχει ρυθμό ανανέωσης τα 120Hz! Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν τρία διαφορετικά κινητά, το iPhone Pro με οθόνη 6,1’’ στα 120Hz, το μεγαλύτερο Pro Max με οθόνη 6,7’’ επίσης στα 120Hz και το απλό iPhone 12 του οποίου η οθόνη όμως θα τρέχει στον πιο «λογικό» ρυθμό των 60Hz.

Βελτιώσεις θα υπάρχουν και στο Face ID το οποίο θα διαθέτει πιο ευρεία κάλυψη άρα θα ξεκλειδώνει πιο εύκολα από περισσότερες γωνίες. Οι κάμερες επίσης θα ενσωματώνουν LIDAR για ταχύτερη εστίαση και βελτιωμένη σταθεροποίηση αλλά και τηλεφακό για μεγαλύτερο zoom.

Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε αν η Apple θα μείνει σταθερή στο πρόγραμμα της παρουσίασης ή αν και σε αυτή την περίπτωση η πανδημία θα φανεί πιο δυνατή από τον εταιρικό προγραμματισμό.